Son Dakika Haberler

Nurettin Bay

Nurettin Bay

​Umutlandık

22 Şubat 2019
Konyaspor şehrin ortak paydası... Görüş ve düşünce farkı gözetmeksizin hepimizin buluştuğu nokta. Sevinci sevincimiz, kederi kederimiz… 

Konyaspor aynı zamanda kentin en önemli markalarından birisi. Hem yurt içinde hem yurt dışında şehrimizin bayrağını dalgalandıran bir akıncı birlik adeta. 

Önceki sezon Aykut Kocaman ile yakalanan başarı hepimizin göğsünü kabartmıştı. Her hafta yüreğimizin yerinde fırladığı bir sezonu, geçen yıl geride bıraktık. Yeni yönetim ve yeni hocasıyla  (eski ama yeni) Konyaspor’da dengeler yeniden yerli yerine oturmuş durumda. Umutlandık. Belki erken ama Avrupa hayali kurmaya başlayanlarımız dahi var. 

Önceki gün kulüp başkanımız Hilmi Kulluk’u ziyaretimizden sonra bir kez daha inandık ki, “Konyaspor emin ellerde”. Hem emin ellerde hem de mahir ellerde. Kulluk başkan, örnek bir yönetim biçimi sergiliyor.  Ziyarete eşlik eden As Başkan Mehmet Günbaş ve Kulüp Müdürü Bahri Bıçakcı’dan da edindiğimiz izlenim,  kurumsallığa büyük önem veren bir ekip var Konyaspor’da. 

Yıllardır hep eleştirdiğimiz “kurumsallaşma” eksikliğinin giderilmiş olması ciddi manada bizi memnun etti.  Zaman zaman maç izlemek için gittiğimiz stadyumun kulüp bölümünü de gezdirdiler. Sıfırdan elden geçirilen bu bölüm bizi etkiledi. Tarihine sahip çıkan bir Konyaspor gördük. Fiziki görüntüsü ve hizmet kalitesi ile dışarıdan gelen misafirleri büyüleme açısından, Türkiye’nin en büyük kulüplerinde dahi bulunmayan imkânlar oluşturulmuş. 

Konyaspor’da herkes görevini iyi yapıyor. Kulluk başkan,  iyi bir yönetici.  Şeffaflığa büyük önem veriyor. “Kurumsallaşma olmazsa olmazımız” diyor. İkinci başkan Selçuk Aksoy spor camiasından geliyor. Keza yönetimdeki diğer yöneticilerin tamamı işi bilen kimseler.  Bu ziyaretle zaten bildiğimiz bir tabloyu bir kez de yerinde müşahede etme fırsatı bulmuş olduk. 

Konyaspor’da yeni gelişmeler de var. Selçuklu Belediyesinin basket takımı Konyaspor’a geçiyor. Ayrıca amatör branşlara yönelme kararı alınmış. 15 amatör dal tamam. Bu sayıyı artırmayı düşünüyorlar. Amaç, Konya isminin olimpiyatlarda duyurulması. 

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin tüm dünyada takdir gören ve milli maçlarımızın da oynama merkezi haline gelen stadyumumuzla birlikte Konyaspor ayrı bir havaya büründü. Bu yıl ligi nerede bitiririz bilemiyorum ama gelecek yıl için ciddi umutlarım var. Kupa kazandığımız sezondan daha ileri bir başarı bekleyebiliriz. 

Sporun birleştirici yönü ve evrensel dili, Konyaspor ile daha bir anlamlı geliyor bana.  Beyefendi seyirci kitlesi, takımına sahip çıkan şehri ve profesyonel yönetim anlayışı ile Konyaspor, Türkiye’ye örneklik teşkil edebilecek bir yolda yürüyor. Hep birlikte devamını getiririz inşallah. 

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English