Son Dakika Haberler

İbrahim Arıcı

İbrahim Arıcı

​Hep aynı ''Tip''ler

17 Ağustos 2024

Açıkçası Mecliste ki kavga görüntülerini kimsenin hoş görmesini beklemiyorum. Zaman zaman tansiyon yükselir, karşılıklı atışmalar yaşanır ancak yumruk yumruğa kavga etmek bizim vekillerimize yakışmadı. Olayın diğer boyutuna bakarsak sürekli aynı TİP’lerin tahrik edici sözlerini görmezden gelemeyiz. Ahmet Şık’ın, soyadına yakışmayan konuşmasına şahit oluyoruz. DEM ve TİP’lilerin, Meclisi sürekli tahrik edip işin içinden barış ve demokrasi ayaklarıyla mağdur edebiyatına başvurdukları biliniyor. Burada diğer partilerin daha sakin ve dikkatli olmaları gerekiyor. İnanın bu kavga olmasa ne Ahmet Şık’ın sözleri, ne Can Atalay gündemde bile olmayacaktı. Dikkatleri buna çekmek için önce tahrik ediyorlar sonrada kamuoyunun dikkatini çekiyorlar. Evet başardılar. Can Atalay meselesi vatandaşın değil Dem ve Tip’in meselesidir. Türkiye’yi karıştırmak için en büyük organizasyonlardan biri olan Gezi’nin organizasyonları tertip ettikleri mahkemece görülmüştür. DEM ve TİP Meclise giremeyecek birini Milletvekili seçtirerek, 18 yıl hapse mahkum olmuş Can Atay üzerinden sürekli gündemde kalma peşindeler. Özellikle AK Parti Milletvekilleri daha uyanık olmalı. Tahriklere kapılmamalı, oyuna gelmemeli. Diğer taraftan da Anayasa Mahkemesinin kişi başvurularına olan ilgisini de anlamış değilim. Hukukçular diyor ki; Anayasa Mahkemesi Dünyada tek tük kalmış ve bunlardan biri de bizde. Bir darbe ürünü olan Anayasa Mahkemesi’nin varlığı da artık ciddi ciddi tartışılmalı.  Eyvallah…

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”