Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Necmettin Erbakan Üniversitesinden Afrika’da Akademik İş Birliği Anlaşması

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) ile Çad’ın önde gelen yükseköğretim kurumlarından biri olan Encemine Üniversitesi arasında akademik iş birliğini geliştirmek amacıyla protokol imzalandı.

Necmettin Erbakan Üniversitesinden Afrika’da Akademik İş Birliği Anlaşması

İlk kez, 2020 yılında NEÜ öğretim üyelerinin Çad’a dost eli uzatma çabasıyla başlayan sağlık hizmeti faaliyetleri, ülkenin önemli yüksek öğretim kurumlarından olan Encemine Üniversitesi ile imzalanan iş birliği protokolü ile sonuçlandı.

İmza törenine; Encemine Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahamat Saleh Daoussa Haggar, TİKA Çad Program Koordinatörü Vedat Baş, Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şükrü Nail Güner ve Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Dadacı katıldı.
İmzaların atılmasının ardından taraflar, anlaşmanın eğitim ve araştırma alanında yeni fırsatlar sunacağını, iki üniversite için de önemli kazanımlar sağlayacağını belirtti. 

Anlaşma; iki üniversite arasında öğrenci ve akademisyen değişimi, ortak araştırma projeleri ve eğitim faaliyetlerinin teşvik edilmesini kapsıyor. Bu sayede, her iki üniversiteden öğrencilerin karşılıklı olarak değişim programlarına katılması ve akademisyenlerin ortak projelerde yer alarak uluslararası bilimsel iş birliğini arttırması planlanıyor.

 


Kaynak: Haber Merkezi

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”