Son Dakika Haberler

İbrahim Arıcı

İbrahim Arıcı

​CHP’de başıboşluk!

27 Ağustos 2024

Siyaset nezaket ister. Siyasette olan büyük figürlerin diline, üslubuna bir bakın. Örneğin rahmetli Menderes. Kendisine kötü davranan hakimlere, askerlere karşı en küçük kaba bir söz etmiyor. Rahmetli Erbakan hakeza öyle. Eleştirirken bile öyle bir üslup kullanırlardı ki hayran kalırdık. Şimdilerde sözde gazeteci biri ki onu da beceremeyince kendini siyaset atan Tuncay Özkan’a bakalım. Biliyorsunuz muhalefet yapan birinin CHP’den aday gösterilmesi olağan bir durum. Özellikle Kılıçdaroğlu döneminde CHP’li olmasanız bile Cumhurbaşkanına en ağır ifadeleri kullanırsanız aday oluyordunuz.  Bu tiplerden biridir kendileri. Tuncay Özkan’ı gazeteciliğini değil de en son kameramanına çirkin bir hareket yaptığı görüntüyle hatırlıyorum. Ha birde sözde Fetö ile mücadele ettiğini söylemiş ancak batırdığı kanalı Fetöcülere satmıştı. Hayatı boyunca bir baltaya sap olamamanın verdiği ve son zamanlarda partide hiçbir sıfatı olmadan oturması canını sıktı galiba.  Tabi çok ciddiye alınacak biri değil ama Cumhurbaşkanına sosyal medya hesabından hakaret etmesi CHP’de nasıl karşılandı ben ona bakarım. CHP, son seçimde aldığı başarıyla mı yoksa böyle basit adamların çıkışlarıyla mı gündem olacak. Özgür Özel’in sessizliği yumuşama dönemini bitirebilir. Açıkçası bu çirkin üslup AK Parti’ye yarar. Neden mi? Her ne kadar seçmen Tayyip Erdoğan’a ekonomik durumlardan tepki olarak oy tercihini farklı kullansa da hala Cumhurbaşkanına olan sevgisi çok büyük.  Tayyip Erdoğan’ın oyu düşebilir ancak milletin sevgisinde bir değişiklik görünmüyor.  Dolayısıyla bu tartışmaları siyaseten ele alacaksak bu üslup CHP’ye zarar verir. Tabi Meclise yakışmayan bu tiplerin kontrol altına alınması gerekir. Bu görevde Özgür Özel’e düşer. Aksi halde başıboşluk zafiyet, zafiyet koltuğu götürür. Eyvallah…

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”