Son Dakika Haberler

Beşiktaş, liderliğini sürdürdü

Eklenme Tarihi: 20.10.2014 - 02:06

Siyah-beyazlı takım, Sivasspor'u 3-2 yenerek puanını 14'e çıkardı Ligin ilk 5 haftasındaki maçları birer golle tamamlayan Beşiktaş, Sivasspor'a üç gol birden attı Karşılaşmada iki gole imza atan Demba Ba, siyah-beyazlı formayla ligdeki ilk gollerini kaydetti

İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Sivasspor'u 3-2 mağlup eden Beşiktaş, liderliğini sürdürdü.

Ligin 5. haftasında deplasmanda Balıkesirspor'u 1-0 mağlup ederek liderlik koltuğuna oturan siyah-beyazlı ekip, Ankara'da konuk ettiği Sivasspor'u 3-2 mağlup etti. Süper Lig'de 6. hafta sonunda 4 galibiyet ve 2 beraberlik alarak puanını 14'e çıkaran "Kara Kartallar", zirvedeki yerini korudu.

- İlk kez bir golün üstüne çıktı

Bu sezon geride kalan beş haftada birer golle maçlarını tamamlayan Beşiktaş, hücumdaki bu şansızlığını, Sivasspor maçıyla kırdı. 

Mersin İdmanyurdu, Çaykur Rizespor, Bursaspor, Eskişehirspor ve Balıkesirspor karşılaşmalarında birer gol kaydeden siyah-beyazlı ekip, Sivasspor'a üç gol birden attı.

Ligdeki 5 haftada kalesinde 2 gol gören Beşiktaş, Sivasspor karşısında ise 2 gol yedi.

- İlk iç saha galibiyetini aldı

Siyah-beyazlı ekip, rakibini mağlup ederek ilk iç saha galibiyetine de imza attı.

Deplasmandaki başarısını geride kalan iki iç saha maçına taşıyamayan Beşiktaş, Osmanlı Stadı'ndaki karşılaşmada taraftarlarına galibiyet hediye etti.

"Kara Kartallar", İstanbul'daki iç saha maçlarında Çaykur Rizespor ve Eskişehirspor ile 1-1 berabere kalmıştı.

- İstanbul dışındaki dördüncü maçını da kazandı

Beşiktaş, İstanbul dışında oynadığı dördüncü maçtan da galibiyetle ayrıldı. 

Deplasmanda Mersin İdmanyurdu, Bursaspor ve Balıkesirspor karşılaşmalarını 1-0'lık skorlarla geçen "Kara Kartallar", Ankara'da da Sivasspor'a 3-2 üstünlük sağladı.

- Demba Ba, ligde "siftah" yaptı

Beşiktaş'ın hücumdaki önemli isimlerinden Demba Ba, siyah-beyazlı formayla ligdeki ilk gol sevincini Sivasspor karşısında yaşadı.

UEFA Avrupa Ligi'nde takımına 4 gol kazandıran tecrübeli oyuncu, Sivasspor karşısında iki kez gol sevinci yaşadı.

Demba Ba, Olcay Şahan'ın attığı golde de yaptığı asistle galibiyette büyük rol oynadı.

- Olcay'dan gollere devam

Siyah-beyazlı ekibe galibiyeti getiren gole imza atan Olcay Şahan, bu sezon ligdeki dördüncü gol sevincini yaşadı.

Olcay, böylece üst üste dördüncü haftada takımına gol kazandırdı. Bursaspor, Eskişehirspor, Balıkesirspor maçlarında gol atan siyah-beyazlı oyuncu, Sivasspor maçını da boş geçmedi. 


Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”