Son Dakika Haberler

Konyaspor Başkanı sıkça tartışılan forvet konusunda konuştu: Golcü oyuncuyu Prag’a kaptırdık

Eklenme Tarihi: 25.04.2024 - 11:22

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, sıkça tartışılan forvet konusunda konuştu. Devre arası transfer döneminde “Bir almak istediğimiz, bir de alabileceğimiz oyuncular var” demeci veren Korkmaz, Arnavut bir golcüyü mali problemlerden dolayı Prag’a kaptırdıklarını söyledi.

Konyaspor Başkanı sıkça tartışılan forvet konusunda konuştu: Golcü oyuncuyu Prag’a kaptırdık

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, çok tartışılan forvet konusuna hakkında konuştu. Devre arası transfer döneminde; “Bir almak istediğimiz, bir de alabileceğimiz oyuncular var” demecini veren Korkmaz, Arnavut bir golcüyle ciddi olarak ilgilendiklerini fakat mali sorunlara takıldıklarını söyledi. Konyaspor Taraftar Grupları’ndan Nalçacılılar’ın sosyal medyadaki canlı yayınına konuk olan başkan Ömer Korkmaz, bu transferin perde arkasını anlattı.


“Görüşmelere başladık, bonservisi arttı”
Devre arası transfer döneminde Arnavut golcü Indrit Tuci ile ilgilendiklerini söyleyen Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, “Bizim çok istediğimiz bir golcü vardı. Görüşmelere başladığımız gün itibariyle bonservis ücreti arttı. Sonuç olarak da alamadık” dedi.


“Tam anlaşmıştık, Prag araya girdi”
Indrit Tuci transferinde Çekya temsilcisi Sparta Prag’ın araya girdiğini söyleyen Ömer Korkmaz, “Oyuncuyu ve kulübünü ikna ettik. Tam biz anlaşma aşamasındayken kulübe Sparta Prag’tan teklif geldi. Sonuç olarak da oyuncu Prag’a gitti” diye konuştu.


“400 binin hesabını yaparken, 1 milyona alıp gittiler”
Tuci transferinin mali konulara takıldığını belirten Korkmaz, “Biz 400 bin Euro’da anlaşma sağlamıştık. ‘Bunu nasıl ödeyelim’ konusunda iken; 100 bin peşin verip geri kalanı taksitle yapmak istedik. O süreçte Prag araya girdi. 950 bin ila 1 milyon Euro arasında bir teklif sundu. Doğal olarak da oyuncu Prag’a gitti. Bu şartlar altında bu oyuncuyu alma şansımız ortadan kalkmış oldu” ifadelerini kullandı. 


Indrit Tuci kimdir? Prag’da neler yaptı?
Hırvatistan’ın Lokomotiva Zagreb takımında forma giyen Indrit Tuci, 14 Eylül 2000 doğumlu. Sezona Zagreb’te başlayan 23 yaşındaki oyuncu, sezonun ilk devresinde 18 maçta 6 gollük performans sergiledi. Devre arası transfer döneminde Prag’ın yolunu tutan Tuci, Çekya Ligi’nde 8, Cumhuriyet Kupası’nda ise 2 maçta forma giydi. UEFA Avrupa Ligi’nde ise 3 maça çıkan Arnavut golcü 1 gol 1 asistlik performans sergiledi. (Hasan Yıldırım)

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 2
  • 1
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”