Son Dakika Haberler

Hem Selçuklu’nun hem de Konya’nın gururu oldular

Eklenme Tarihi: 01.05.2024 - 14:31 , Son Güncellenme: 01.05.2024- 14:32

Konya’nın merkez Selçuklu ilçesinde yer alan Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi, 22-26 Nisan tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen Gençler Türkiye Hokey Şampiyonası’nda elde ettiği başarıyla göğüs kabarttı. Okullar arası düzenlenen müsabakalarda akademik bir okul olmasına rağmen spor liselerini geride bırakarak şampiyon olan Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi, tüm dikkatleri üzerine çekti.

Hem Selçuklu’nun hem de Konya’nın gururu oldular

Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi’nin başarılı öğrencileri, geçtiğimiz gün ödüllendirildi. Gruplarda Osmaniye Spor Lisesi’ni 2-0, Trabzon Kanuni Anadolu Lisesi’ni 7-3, Konya Sadrettin Konevi İmam-Hatip Lisesi’ni 4-0'la geçen okul adını yarı finale yazdırdı. Burada Rize Ardeşen İmam-Hatip Lisesi’ni 3-2, finalde ise Alanya Mevlüt Çavuşoğlu Spor Lisesi’ni 2-1 yenen Mehmet Akif Ersoy Lisesi, şampiyonluğa uzandı. 


“Öğrencilerimizle her yerde varız”
Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Okul Müdürü Halil Tuna, konuyla ilgili olarak öğrencileriyle gurur duyduğunu söyledi. Tuna, “Güzel bir başarı aldık. Türkiye’de bir akademik çalışma yapan okul olarak aldığımız bu başarıyla gurur duyuyoruz. Biz de bu ogrencilerimiz de her yerde varız. Süper Lig’de de olacağız her yerde olacağız. Öğretmenlerimizle beraber tüm gayretimizi çalışacağız” dedi.


“Başarı tesadüf değildir”
Müdür yardımcısı Eyüp Şahbaz ise, “Hiçbir başarı tesadüf değildir. Antalya’da yapılan hokey gençler Türkiye Şampiyonası’na kazanmanın gururunu ve coşkusunu birlikte yaşıyoruz. Bizi izlemeye devam edin” diye konuştu.


“Gençlerimizle projemizdi”
Okulun beden eğitimi öğretmeni olan Yunus Hacıoğlu, “Gençlerimizle uzun süredir devam eden bir projemizdi bu. Yaklaşık 3 yıllık, 4 yıllık birikimin karşılığını alıyoruz. Bu takım geçen sene 3. olmuştu. Aynı takımımız bu sene yine finalde şampiyonluğu Konya’ya getirdi. Konya’mıza hayırlı olsun. Herkesin emeğine okulumuzun ve idarecilerimizin öğretmeni arkadaşlarımızın hepsinin emeğine sağlık. Hepsine desteğiyle bunlar oldu. Ayrıca Selçuklu Belediyespor’a bizlere verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.


“Hocalarımızın çok emeği oldu”
Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Hokey Takımı Kaptanı Gufran Ünüvar ise, “Öncelikle hocalarımızın üzerimizde çok emeği oldu. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. İdare hocalarımız müdürümüz müdür yardımcılarımız herkes bize destek verdi. Biz de onların bize olan emeklerini geride bırakmadık. Onlar için en iyisini yapmaya çalıştık. Bu başarıyı onlara hediye etmek bizim için en büyük gururdu” dedi. (Hasan Yıldırım)

 

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 3
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”