Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Taner Taşkıran İletişim Başkanlığı Özel Kalem Müdürü oldu

İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürlüğü görevini yürüten Taner Taşkıran, İletişim Başkanlığı Özel Kalem Müdürlüğü’ne görevlendirildi.

Taner Taşkıran İletişim Başkanlığı Özel Kalem Müdürü oldu

İletişim Başkanlığı Özel Kalem Müdürlüğü görevine getirilen Taşkıran, bölge müdürlüğü süresince kamuoyuna yönelik önemli projelere imza atmış, özellikle kriz yönetimi, stratejik iletişim ve medya ile ilişkilerde gösterdiği yüksek performansla takdir toplamıştır.

 

Taner Taşkıran Kimdir? 
Taner Taşkıran, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nda uzun yıllar boyunca önemli görevlerde bulunmuş, stratejik iletişim alanında uzmanlaşmış bir bürokrattır. 2024 yılı itibarıyla İletişim Başkanlığı Özel Kalem Müdürlüğü bünyesine görevlendirilmiş olan Taşkıran, aynı zamanda Konya Bölge Müdürü olarak görev yapmaktadır. Bu görevleri boyunca medya ve iletişim alanında kritik projelere imza atmış ve sektördeki birçok yeniliğin öncüsü olmuştur.

 

Taşkıran’ın liderliğinde, medya mensuplarına yönelik yapay zeka eğitimi, kriz iletişimi, Afet iletişimi, Dezenformasyonla mücadele konularında eğitim programları başarıyla gerçekleştirilmiştir. Stratejik iletişim alanında kaleme aldığı iki önemli eser ile "İletişim Savunma Doktrini" kavramını geliştiren Taşkıran, bu alandaki çalışmalarıyla büyük takdir toplamıştır.

 

Kariyerine TSK’da başlayıp, Başbakanlık ardından da Cumhurbaşkanlığı iletişim başkanlığında devam eden Konya Bölge Müdürü Taşkıran, 2022 yılında Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla bu göreve atanmış ve iki yıl boyunca bölgedeki medya ve iletişim süreçlerini yönetmiştir. Bu süre zarfında medya sektörüne yapay zeka uygulamalarını entegre ederek, sektöre yenilikçi bir vizyon kazandırmıştır. Görev süresi boyunca birçok önemli projenin hayata geçirilmesine liderlik etmiş ve yerel medya ile güçlü işbirlikleri kurmuştur.

 

Taşkıran, aynı zamanda kriz yönetimi, stratejik iletişim ve medya ilişkileri alanlarında da deneyimli bir uzmandır. Medya ile olan yakın ilişkileri ve sektöre getirdiği yenilikçi bakış açısı sayesinde geniş bir çevre edinmiş, özellikle Konya medyası tarafından saygı ve takdirle anılmıştır. Bölgeye sağladığı katkılar ve liderlik vasfı ile tanınan Taşkıran, hem akademik hem de profesyonel alanda örnek gösterilen bir isim haline gelmiştir.

 

Kariyerine devam ederken, ülke çapında birçok önemli projede yer alan Taşkıran, iletişim sahasının güvenliği, açlık istihbarat, siber güvenlik, yapay zeka destekli dijital savunma sistemleri, medya eğitimi konusunda da aktif çalışmalar yürütmektedir. Yenilikçi vizyonu, kararlı ve etkin liderlik yetenekleriyle, medya ve iletişim stratejilerine yön veren önemli bir isim olarak kariyerine başarılı bir şekilde devam etmektedir.


Kaynak: Haber Merkezi

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”