Türkiye Erkekler Basketbol 1. Lig’de mücadele eden Konya Büyükşehir Belediyespor, Mevlana şehrinin basketbol hasretini dindirdi.
Türkiye Erkekler Basketbol 1. Lig’de mücadele eden Konya Büyükşehir Belediyespor,geride kalan sezon şampiyon olan sarı-siyahlılar, sezonun ilk iç saha maçını kazanarak 2024-25 sezonuna ‘Merhaba’ dedi.
Bodrumspor’u ağırlayan Konya Büyükşehir Belediyespor, çetin geçen karşılaşmayı 93-84’lük skorla kazandı. Sarı-siyahlı ekip haftayı 7. sırada tamamladı.
Yabancılardan harika performans!
Konya Büyükşehir Belediyespor’un yabancı oyuncuları Khalid Lethaniel Thomas ve Nuwriyl Elijah Williams, Bodrumspor maçında ortaya koydukları performansla göz doldurdu. Thomas maç boyunca 30 sayı 7 asistlik performans sergilerken; Williams ise 20 sayı 6 asistlik istatistik çizdi. Yabancı oyuncuların oyuna ağırlık koyma ve takımı ileri seviyeye taşıma noktasında ciddi bir görev alması da dikkatlerden kaçmadı.(Yunus Köroğlu)
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.