Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Konya’da sıcaktan bunalanlar buraya akın ediyor! Günde 6 bin kişi gidiyor

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bulunan Köprülü Kanyon Milli Parkı'ndaki Köprüçay, yerli ve yabancı turistlere heyecan verici, eğlenceli ve macera dolu bir gün vaat ediyor.

Konya’da sıcaktan bunalanlar buraya akın ediyor! Günde 6 bin kişi gidiyor

Antalya, deniz ve kumun yanı sıra zengin tarihi ve kültürel mirasıyla da dikkat çekiyor. Doğal güzellikleri ve sunduğu çeşitli aktiviteler sayesinde, yerli ve yabancı turistlerin tatil rotalarında önemli bir yere sahip.

Antalya'nın turist çeken bölgelerinden biri olan Beşkonak Mahallesi'ndeki Köprülü Kanyon Milli Parkı'nda yer alan Köprüçay, adrenalin tutkunları, macera ve doğa severler için unutulmaz bir deneyim sunuyor. Her geçen yıl tanınırlığı artan Köprüçay, Türkiye’nin en popüler rafting destinasyonlarından biri olarak kabul ediliyor.

Köprülü Kanyon’un muhteşem manzarası eşliğinde, tarihi taş köprüden başlayarak 14 kilometre boyunca kürek çeken yerli ve yabancı turistler, nehrin buz gibi sularında heyecanlı ve keyifli anlar yaşıyor. Adrenalin ve eğlencenin buluştuğu bu rafting rotasında, doğa ile iç içe olan tatilciler, çevredeki tesislerde dinlenme ve nehirde yüzerek serinleme fırsatı buluyor.

Beşkonak Karabük Turizmi Geliştirme Kooperatifi Başkanı Ali Tırnaksız, Köprüçay'a gelen yerli ve yabancı turistlerin Antalya’nın 40 dereceyi aşan sıcağında serinleme imkanı bulduklarını belirtti. Tırnaksız, “Köprüçay’da günde ortalama 5-6 bin kişiyi ağırlıyoruz. Bu turistlerin çoğunluğu rafting yapıyor, diğerleri ise çeşitli tur ve aktivitelere katılıyor. Geçtiğimiz yıl yaklaşık 1,5 milyon kişiyi ağırladık ve bu yıl da yine 1,5 milyonun üzerinde turist bekliyoruz. Turlarımıza Ruslar, İngilizler, İranlılar ve Avrupa’da yaşayan Araplar ile yerli turistler büyük ilgi gösteriyor.” dedi.

Antalya’ya tatile gelen Rus turist Dasha Mogacheva, “Heyecanı sevdiğim için rafting etkinliğine katıldım. Köprüçay’da macera dolu bir gün geçirdim,” dedi. İngiliz turist Elise Clements ise ilk defa rafting yaptığını belirterek, “Burada biraz korktum, biraz heyecan yaşadım ama doğal güzelliğinde, serin suyunda güzel vakit geçirdim,” diye konuştu. İngiltere’den tatile gelen Michael Ward da havanın çok sıcak olduğunu, serinlemek için tura katıldıklarını ve eğlenceli dakikalar yaşadıklarını söyledi.


Kaynak: Haber Merkezi

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”