DOLAR : 42,84₺
EURO : 50,28₺
STERLİN : 57,33₺
GRAM : 6.010,14₺
ÇEYREK : 9.887,17₺
CUMHURİYET : 39.230,00₺
Güncel

Türkiye'den "Famagusta" dizisine tepki: GKRY'nin kara propagandasına hizmet etmektedir

Eklenme: 01.09.2024 - 20:03

Dışişleri Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Dijital bir platformda yayınlanacak olan "Famagusta" adlı dizi, tarihi gerçekleri çarpıtmak suretiyle Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nin kara propagandasına hizmet etmektedir" denildi.

Türkiye'den "Famagusta" dizisine tepki: GKRY'nin kara propagandasına hizmet etmektedir
Reklam alanı

Dışişleri Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Famagusta" adlı dizinin Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nin kara propagandasına hizmet ettiği vurgulandı.

 

Yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı:"Dijital bir platformda yayınlanacak olan "Famagusta" adlı dizi, tarihi gerçekleri çarpıtmak suretiyle Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nin kara propagandasına hizmet etmektedir. Bu dizi, 1963-74 yılları arasında gözlerini kan bürümüş Kıbrıslı Rum çeteler tarafından katledilen Kıbrıs Türklerinin aziz hatıralarına büyük bir saygısızlık teşkil etmektedir. Gerçekleri olduğundan farklı yansıtmaya dönük bu tip nafile girişimler, Milli davamız Kıbrıs konusundaki mücadele azmimizi daha da güçlendirmektedir. Kıbrıs gazilerimizi saygı, şehitlerimizi rahmetle anıyoruz."


Kaynak: AA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 0 tepki

Yorum Yap