Son Dakika Haberler

Oktay Sınığ

Oktay Sınığ

​“O” isim beni de rahatsız ediyor…!

26 Ağustos 2024

Süper lig’in 3. Haftasında Konyaspor, umutlu gittiği ve hemen hemen tüm camianın yüzde 90 cepte dediği Bodrum’a 3-1 mağlup oldu. Anlaşılması çok güç olan bir oyun tarzıyla adeta mağlubiyeti çağıran bir 90 dakika, Konyaspor’a ne oldu yine dedirtti. Kasımpaşa ve Galatasaray  maçlarının hırs, istek, kazanma arzusu Konya’da unutulmuş Bodrum’a boş ve turistik geziye gidilmiş gibiydi. Akılalmaz mağlubiyet oynanan pardon oynanamayan oyuna göre bütün camiada olduğu gibi benide hem rahatsız hemde tedirgin etti. İlk üç haftada yazmış olduğum Ali çamdalı konusunun kim ne derse desin arkasındayım. İlk üç haftada almış olduğum tepkiler, olumsuz yorumlar Ali çamdalı sevenler tarafından gelsede maçın hemen akabinde sosyal medyada gördüklerim beni doğrular nitelikteydi ve halâ da devam ediyor. Ali çamdalı’nın sezon sonunu getiremeyeceği bana göre kesin ve net. Açıkça söylüyorum gizlim saklım da yok. Zamanında ortalığı karıştıran bu adamı, çok sevdiğim ve saygı duyduğum mevcut başkan sayın Ömer Korkmaz, neden kanatlarının altında tutuyor ve sorumluluk veriyor bilen varsa banada söylesin. Bu olumsuzlukların perde arkasını Ömer başkan biliyordur veya en azından bir şekilde kulağına gitmiştir. İşte buna rağmen bu birliktelik beni rahatsız ediyor. Neden rahatsız olduğumu belirteyim de siz altını doldurun. Bir futbol takımı üç maçın ikisinde neden kendi kalesine gol atar ? defans oyuncusu rakip oyuncular tarafından hiç rahatsız edilmemesine rağmen çok  şık bir kafa vuruşuyla kalecinin uzanamayacağı köşeye gönderip neden ağları havalandırır ? herkesin kafasında canlandırdığı bu sorunun cevabınıda sizlere bırakıyorum. 
Benim 6. Hissim çok kuvvetlidir sayın başkanım. Hafta sonu yeneriz veya yeniliriz ama evimizde oynayacağımız Kayseri maçında Konyaspor, Konyaspor gibi oynayacaktır. Sonraki maçlar için bekleyip göreceğiz. Ayrıca Pazartesi  günü önceki başkan sayın Özgökçen’in yaptığı açıklamalar geç kalınmış olmakla birlikte bana inandırıcı gelmeyen açıklamalardır.  Neden ligin üçüncü haftasında çıkıp böyle bir açıklamaya ihtiyaç duyar onada bir anlam veremedim. Yeniden gündeme gelmek istiyorsa  tamam saygı duyarım, açıklamayı yap temize çık anlayışı varsa onada eyvallah. Neden şimdi tamda liglerin başladığı zaman ?  


Bodrum mağlubiyeti değil oynanan yine pardon oynanamayan oyun konusunda çetrefilli sorular var kafamda. Teknik taktik mi, yoksa oyun içinde oyunmu bilemedim. Yani Çamdalı konusunda  ben rahatsızım arkadaş. Sözün özü bu. Sayın Ömer başkan kombine alan taraftarlar konusunda azalma görmek  istemiyorsa hemen ama hemen yol yakınken İrfan Kulekaya’da ve Mustafa  Göksu’da olduğu gibi gereğini yapmalı.  Benim içimde dışımda bir ve bana göre doğru olan konuları açıkça belirtirim. Dedim ya “O” isim birçok kişiyi olduğu gibi benide rahatsız ediyor. Ali Çamdalı’ya süper lig hocalığı 2 numara büyük ve Konyaspor kulübünde olmaması gereken bir kişi bana göre.  Kalın sağlıcakla.

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”