Son Dakika Haberler

İbrahim Arıcı

İbrahim Arıcı

​Bu bir reklamdır!

25 Temmuz 2024

 

10 aydır gözümüzün önünde bir katliam yaşanıyor.  Ölen bebeklerin, çocukların, kadınların cansız bedenleri gözlerimizin önüne geliyor. Milyonlarca Filistinli evlerini yurtlarını terk ediyor.  Açlık, susuzluk had safhada. Böyle bir katliam yaşanırken küresel bazı firmalar “İsrail ordusunun yanındayız” mesajları veriyor. ABD kendi meclisinde bir soykırımcıyı ağırlıyor ve milletvekilleri ayakta dakikalarca alkışlıyor.

İslam aleminin en büyük silahı olan boykotun devreye girmesiyle kendilerini piyasanın en kalitesi olarak gösterenler tek tek büyük indirimler başlattı. Gıdadan temizlik ürünlerine birçok kalemde isimlerini bildiğimiz markalara karşı yapılan boykot hedefine yavaş yavaş ulaşıyor. Konya’da bir market (NAR-GROSS) İsrail mallarını satmıyor. Önceden almış olduğu ürünlerin üzerine de “Boykot  ürünüdür” yazısını yazarak tüketicinin dikkatini çekiyor. Bu sayede batacağını düşünenler yanıldı. Hassasiyeti olanlar gitti bu alıveriş Merkezini tercih etti. Market yöneticisi işlerinin arttığını söyledi ve yine yakın zamanda bu durumdan dolayı çalışanlarına %20  zam yaptı. Helal olsun. Gittiğim her yerde reklamını yapıyor, alışverişimi de buradan yapmaya çalışıyorum. Diğer marketlere çağrımdır. Allah aşkına şu ürünleri satmayın artık. Bırakın kendilerine zincir dedikleri marketler ne  yaparsa yapsın. Bakın bu boykot bizler için çok büyük bir fırsat. Sarıyer isimli bir gazlı içeceğimiz olmayacaktı belki de. Konya’dan Renax ismiyle bir çamaşır deterjan grubunu fark etmeyecektik. İnanın oldukça da başarılı ürünler. Türk firmalarını destekleyip daha kalitelisini üretmesi için teşvik etmenin tam zamanı.

Alışkanlıklarımız Gazze’li çocuklardan daha mı önemli? “Bunu içmeden, yemeden, almadan duramıyorum” diyenler. Gözünüzün önüne kefeniyle yatmış yüzlerce çocuğu getirin olmaz mı? Belki de alışkanlıklarımız kurşun olarak bu katliama vesile oluyordur! Eyvallah…

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”