Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Size Özel Kasko Teklifi Seçenekleri Sigortayeri’nde!

Size Özel Kasko Teklifi Seçenekleri Sigortayeri’nde!

Motorlu karayolu taşıtlarının karşı karşıya kalabileceği kaza, doğal afet gibi risklere karşı teminatlar sunan sigorta türü kasko sigortasıdır. Araç sahipleri için güvence sağlayan avantajlı kasko teklifi aracın durumu, kullanım detayları dikkate alınarak hazırlanır. Kişisel beklentiler, aracın maruz kalabileceği olası riskler de kasko teklifi içeriği ve teminatlarında belirleyici olur. Sigorta poliçesine dayanak oluşturan kasko değeri ise aracın markası ile yaşına bağlı olarak değişkenlik gösterir. Teminatlar dahilinde risklerin karşılanması keyifli bir kullanım deneyimiyle buluşturur.

Kasko Teklifinde Hangi Teminatlar Yer Alır?

Şehir içinde ya da şehirlerarası yollarda seyrederken araçlar ve sürücüleri için her an olası bir kaza söz konusu olabilir. Trafik kazası, aracın devrilmesi, çarpması gibi durumlarda araçlarda küçük ya da büyük boyutlu hasarlar meydana gelebilir. Yolda seyir ya da park halinde araçlar aniden oluşabilecek sel, dolu, deprem gibi doğal afetlerin yarattığı risklere karşı da korumasızdır. Aracın ve sahibinin maruz kalabileceği tüm bu riskler, sigorta şirketleri tarafından oluşturulacak kasko teklifi ile güvence altına alınır.

Genel şartlar arasında kaza, doğa olayları gibi risk unsurları yer alsa da ihtiyaçlarla uyumlu olarak poliçeniz özelleştirilebilir. Aracınızı kullanım şartlarını da dikkate alarak hazırlanan kasko teklifi seçenekleriyle en uygun poliçeye sahip olabilirsiniz. Yıllık periyotlar dahilinde sunulan kasko teklifi kazalar, doğal afetler ile terör olayları nedeniyle oluşabilen risklere karşı zararınızı karşılamayı amaçlar.

Geniş kapsamlı teminatlar içeren bu sigorta türü aracınızı çalınma riskine karşı da güvence altına alır. Araç sürücüsünün kusurlu olup olmasına bakılmadan aracın karıştığı tüm kazalarda teminatlar dahilinde zararın karşılanması mümkün olur. Ancak bu risklerin bazı istisnai noktaları da bulunur. Örneğin kaza sırasında aracı sahibi dışında birisi kullanıyorsa bu durumda kasko teklifi içeriğinde yer alan teminatlar geçerli olmaz. Bu sigorta kapsamında zararların tazmin edilmediği durumlar arasında darbe, savaş, nükleer kazaların yarattığı riskler de sayılabilir.

Kasko Değeri Nasıl Hesaplanır?

Kasko teklifine konu olan aracın kasko değeri her yıl TSB tarafından güncellenen listeler baz alınarak hesaplanır. Bu hesaplamada aracın model yılı, araç tipi ve markası göz önüne alınarak değerlendirme yapılır. Aracın sıfır olması durumunda ise imalatçı ya da ithalatçı firma verilerinden yararlanılır. Kasko değer listesinde yer alan araçlar son 15 yıla ait modelleri kapsar. Motorlu aracın modeli daha eski yıllara aitse o zaman yetkili sigorta şirketinden bilgi alınabilir. Her yıl güncellenen listeler hesaplamada baz alınırken ek teminatlar da kapsama dahil edilebilir. Araç sahibinin taleplerine bağlı olarak aracın çeşitli aksesuarları da poliçe teminatlarına eklenebilir.

Avantajlı Seçenekler Sunan Kasko Teklifi Sigortayeri’nde!

Kasko teklifi hazırlanırken aracın nitelikleriyle piyasa değerine göre poliçe hesaplaması yapılır. Bir yıl boyunca araçta hasar meydana gelmemesi de sigorta poliçesi fiyatlandırmasında dikkate alınır. Hasarsızlık geçmişine sahip araçlar kasko fiyatlarındaki indirim avantajlarından yararlanabilir. Poliçe kişiye özel olarak hazırlanır. Aracın ve sürücünün maruz kalabileceği riskler dikkate alınarak kapsamın genişletilmesi mümkündür. Aracınızın markası, modeli gibi kriterleri göz önüne alınarak belirlenen teminatlar doğrultusunda Sigortayeri.com bütçenizle ve beklentilerinize en uyumlu teklifi hazırlar.

Sizi ve bütçenizi bir yıl boyunca kaza, doğal afet gibi risklere karşı koruma altına alan poliçenizi online kasko teklifi alarak değerlendirebilirsiniz. Güvenli bir araç kullanma deneyimi için Sigortayeri size, Türkiye'nin en güvenilir sigorta şirketlerinin tekliflerini sunar.Kişiselleştirilmiş teminatlar ile Sigortayeri.com’un işbirliği yaptığı onlarca sigorta şirketinin tekliflerini karşılaştırmalı olarak inceleyebilirsiniz. Kasko teklifi aldıktan sonra size en uygun poliçeyi seçebilir hızla ve güvenle satın alabilirsiniz.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BENZER HABERLER

X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English