Son Dakika Haberler

Günlük Yaşamda Konforu Yakalamak

 

Kadınlar için sütyen seçimi çoğu zaman kafa karıştırıcı olabilir. Günlük yaşamda her anlamda konforu yakalamak için sütyen seçiminin doğru yapılması gerekir. Tasarım olarak birbirinden çok farklı sütyen seçenekleri bulunması da seçimlerin daha kolay olmasını sağlayan bir unsurdur. Doğru seçim yapmak için bazı noktalara dikkat etmeniz yeterlidir.

Doğru sütyeni seçmek için öncelikle göğüs şeklinizi ve ölçülerini belirlemesiniz. Sütyen ölçülerinizi doğru belirledikten sonra göğüslerinize uygun modelleri değerlendirebilirsiniz. Sütyen seçiminde kalite oldukça önemli bir detaydır. Konforlu ve sağlıklı sütyen tercih ederken marka kalitesine bakmalısınız. Bu nokta kaliteli ve konforlu sütyen markası olarak Anıl İç Giyim doğru adres olacaktır. Anıl İç Giyim markasının sunduğu şık ve kaliteli sütyen modellerine göz atarak şık tasarım detaylarıyla doğru tercihler yapabilirsiniz.

Göğüs Şekline Uygun Sütyen Modeli Nasıl Seçilir?

Her vücut tipinde farklı göğüs şekilleri olduğundan sütyen seçimi de buna göre yapılmalıdır. Yana dönük göğüs şekli göğüsler arasında boşluk olan göğüs şeklidir. Bu tarz göğüsler için destekli - push-up sütyenler doğru tercih olabilir. Çan göğüs şekli göğüs dokusunun alt kısmı üst kısma göre daha dolgun olur. Dolgulu ve uplift özelliği olan sütyenler bu göğüs şekli için tercih edilebilir. Alt kısmın üst kısımdan dolgun olduğu damla göğüs şekli en yaygın göğüs şeklidir. Damla göğüs şekli için toparlayıcı sütyenler uygun seçeneklerdir. Her taraftan dolgun göğüs şekli için balkonet sütyenler uygun seçenekler olarak değerlendirilebilir. Göğüs şeklinize uygun kaliteli konforlu ve şık sütyen modellerine Anıl İç Giyim online satış sitesinden ulaşabilirsiniz.

Giyilen Kıyafete Göre Doğru Sütyen Tercihi Nasıl Yapılır?

Giydiğiniz kıyafetin modeline ve kumaş türüne göre sütyen tercih etmeniz de başarılı kombinler açısından önemli bir unsurdur. Çünkü kıyafete uygun olmayan sütyenler görünümü olumsuz şekilde etkiler. Örneğim, tişört-jean gibi kombinler için tişört sütyenlerini tercih edebilir, dekolte detaylı kıyafetler için dekolte sütyenleri giyebilirsiniz. Askısız straplez sütyenler yazlık kıyafetleriniz için uygun seçeneklerdir. Bralet sütyenler şık kombinler yapmak için ince stil detayları sunabilir.

Renk olarak kıyafetin rengiyle uyumlu renkler tercih etmek gerekir. Bu nedenle de siyah, ten, beyaz, mavi, ve farklı renklerde sütyen seçeneklerine sahip olmalısınız. Farklı renklerde, farklı tasarımlarda ve çok şık sütyen modellerini Anıl İç Giyim online satış sitesinden satın alabilirsiniz. Kalitesi ve tasarım farkıyla iç giyimde aradığınızdan daha fazlasını sunan markanın web sitesinde aradığınızdan daha fazlasını kolaylıkla bulabilirsiniz.


Kaynak: Bülten

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BENZER HABERLER

X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”