Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan'ın acı günü: Eşi hayatını kaybetti

MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan'ın eşi Gülbahar Karaarslan hayatını kaybetti. Gülbahar Karaarslan bugün İsmil Mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan’ın acı günü: Eşi hayatını kaybetti

MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan'ın eşi Gülbahar Karaarslan vefat etti. Gülbahar Karaarslan'ın cenazesi bugün (25 Mart Salı) öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından İsmil Mezarlığında toprağa verildi. Gülbahar Karaarslan'ın cenaze törenine Konya Valisi İbrahim Akın, Meram Kaymakamı Bayram Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya İl Başkanı Fatih Özgökçen, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ile birlikte ailesi,  yakınları, sevenleri, basın camiasından temsilciler katıldı. MHP Konya İl Başkanlığı tarafından sosyal medyada yapılan paylaşımda ise, "İl Başkanımız Sayın Remzi Karaarslan'ın muhterem eşi Gülbahar Karaarslan vefat etmiştir. Merhume yengemize Yüce Allah'tan rahmet, Remzi Karaarslan Baskanımıza, ailesine ve camiamıza başsağlığı dileriz. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip İsmil Mezarlığına defin edilecektir" ifadelerine yer verildi.  

 


Kaynak: Haber Merkezi

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 1
  • 1
  • 8
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (4)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • C
    Can
    5 saat önce

    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah kapalı tabut ile götürüyorlar böyleyi ilk defa gördüm

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
  • MA
    Mehmet acar
    22 saat önce

    ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun

    • Cevapla
    • Begen (2)
    • Begenme (1)
  • GM
    garip memleket
    23 saat önce

    çok yemeğini yedim gülbahar teyze mekanın cennet olsun nurlar içinde uyu

    • Cevapla
    • Begen (2)
    • Begenme (0)
  • AK
    AHMET KARACA
    1 gün önce

    "İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi raciun" Biz Allah'a aidiz ve kuşkusuz O'na döneceğiz.

    • Cevapla
    • Begen (8)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”