Konyasporlu Yasir Subaşı: "Taraftarımızla iyi oynuyoruz"

Eklenme Tarihi: 13.04.2025 - 12:36

Tümosan Konyasporlu Yasir Subaşı, Süper Lig’in 31. haftasında Konya Stadyumu'nda oynanan ve 1-0 kazanılan Göztepe maçının ardından konuştu.

Konyasporlu Yasir Subaşı: “Taraftarımızla iyi oynuyoruz“

Taraftar desteğiyle daha iyi oynadıklarını ifade eden Subaşı, “Galip geldiğimiz için çok mutluyuz. Taraftarımızın önünde, onların desteğiyle birlikte iyi oynuyoruz ve galip geliyoruz” dedi.

“Hak ettiğimiz yerlerde değiliz”
Takımın son durumu hakkında da konuşan Subaşı, “Biliyorsunuz, alt sıralarda yer alıyorduk. Ama Konyaspor’un hak ettiği yerler buralar değil. Biz ne kadar üste tırmanabilirsek o kadar üste tırmanmaya çalışıyoruz” diye konuştu.
“Kendimi her zaman hazır tutuyorum” 
Yasir Subaşu, “Hem takım arkadaşım, hem aynı pozisyondaki rakibim Guilherme Sitya... Çok değerli bir isim. Bu hafta bir sakatlığı vardı. Ben her zamanki gibi kendimi hazır tutmaya çalışıyorum. Fırsat geldiğinde de en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyorum. Bugün de öyle oldu. Hem galip geldik hem de kendi adıma iyi bir oyun ortaya koydum diyebilirim. Bunun için çok mutluyum” ifadelerini kullandı.

“Konya’yı seviyorum”
Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Subaşı, “Ben sadece önümüzdeki maçlara odaklı durumdayım. Kupa da önemli bir yol kat ettik. Ve biz o kupayı istiyoruz. Bu kulüp ve bu camiaya daha önce bu kupayı kazandı. Sadece tek hedefim bu seneyi hem ligde hem de kupada çok iyi yerlerde bitirmek. Konya’yı seviyorum” dedi. (Büşra Üstündağ)

 

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 4
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”