
Kaynak:

Son Dakika Haberler
Kaynak:
Yasal Uyarı:
Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!
Yorumlar (4)
Ne kadar yeni olursa olsun, ne kadar son teknoloji kullanırsa kullansın, personel BERBAT ÖTESİ. Hiç bir isteğin yerine gelmiyor, herşeye bir bahane bulup sıvışıyor hepsi. Aynı şeyi 10 kere söyleyince bu sefer tavır yapıyorlar. 1hf kaldık hastanede, ömrümüzden ömür aldılar, illet bi yer.
Personel in telofonlarina sinirlama getirmeleri kesinlikle dogru olandir firsat buldukca herkes internette gece koseye cekilip kafalarini kaldirmiyorlar telefondan.ozel sektorde bi yapsinlar bakalim naparlar .acil doktorlari cok az bashekim bi dolassa gece gorecektir .
Asla yonetemiyor iyi doktor olabilir . Personeller cok saygisiz .hele doktor mehmet akbulut adeta kopek gibi davraniyor insan dovmemek icin kendini zor tutuyo.sanki prof zibidi. O asla oyle bi hastanede calsmamali gizli bi kamera koyun .yalansa ozur dileycem.
Ben de gerçekten değişti zannettim. 2 defa ameliyat için çağrılıp ikisinde de malzeme yok denilerek geri gönderilip taburcu edilen biri olarak sevinmiştim başhekim değişmiş diye
En Çok Okunan Haberler
BENZER HABERLER