Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, Denizli'de ziyaretlerde bulundu

Anadolu Ajansı haberine göre;

DENİZLİ (AA) - DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, şu an içinde bulundukları bir seçim ittifakı olmadığını, buna seçimler yaklaştığı zaman karar vereceklerini belirtti.


Babacan, partisinin il kongresi ile çeşitli ziyaretler için geldiği Denizli'de Pamukkale ilçesindeki bir otelde basın toplantısı düzenledi.


DEVA Partisi'nin kurulduktan sonra hızlı bir örgütlenme süreci sayesinde seçimlere girmeye hak kazanacak teşkilatlanma boyutuna ulaştığını anlatan Babacan, bugün itibarıyla 81 ilde teşkilatlarının görev başında olduğunu dile getirdi.


Teşkilatları sayesinde vatandaşlara bire bir ulaşmaya çalışarak plan ve projelerini anlattıklarını dile getiren Babacan, "Parlamenter sistemin Türkiye'de gerçekleştirilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bununla ilgili çalışmamız çoktan hazır." dedi.


Babacan, ülkenin yönetim sisteminin önemli olduğunu, mevcut sistemin değişmesi gerektiğini savundu.


Seçim ittifakı konusunda soru sorulan Babacan, "Şu anda içinde olduğumuz bir ittifak yok. Bir sonraki seçime girerken ittifaklar nasıl şekillenir, biz parti olarak herhangi bir ittifakta yer alır mıyız veya kendi başımıza mı seçime gireriz? Bu seçim takvimi yaklaşınca vereceğimiz bir karar." diye konuştu.


İttifak konusunda net bir tutum içinde olmadıklarını aktaran Babacan, şunları kaydetti:


"Bugünden katı bir karar vermiş değiliz. Önümüzdeki süreçte bütün opsiyonları açık tutarak bir yandan kendimiz çalışmaya devam edeceğiz, bir yandan da Türkiye'de seçime kadar siyasi yapıların nasıl şekilleneceğini izleyeceğiz. Sadece izlemeyeceğiz tabii ki. Bizim de içimizde çok farklı çalışmalar var. Her türlü senaryoyu dikkate alan çalışmalar yapıyoruz. Çok önemli, iyi bir strateji gerekiyor. İyi bir strateji olmadan seçimlerden sonra dahi ülkenin sorunlarını çözmeyle ilgili yine kısır bir yapıyı karşımızda bulabiliriz diye bir endişemiz de var. Bütün bunların çalışmasını kendi içimizde yapıyoruz. Zaman zaman da diğer siyasi partilerle görüş alışverişinde bulunuyoruz."


Daha sonra partisinin Denizli İl Başkanlığının kongresine katılan Babacan, ardından bir restoranda muhtarlarla bir araya gelip, Bayramyeri Meydanı'nda esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.



Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”