Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Konya Barosu seçime gidiyor! O isim adaylığını açıkladı

Konya Barosu 12 Ekim'de Olağan Seçimli Genel Kuruluna gidiyor. Bu kapsamda Av. Levent Babacan Konya Baro Başkanlığına adaylığını Ay Yıldız Avukatlar Grubu Başkan Adayı olarak duyurdu.

Konya Barosu seçime gidiyor! O isim adaylığını açıkladı

Konya Barosu Olağan Seçimli Genel Kurulu 12 Ekim tarihinde gerçekleşecek.


Bu kapsamda adaylar tanıtım programı için bir araya geldi.


Av.Levent Babacan Ay Yıldız Avukatlar Grubu Başkan Adayı olarak Konya Barosu Başkan adaylığını açıkladı ve yönetim kurulunu duyurdu.


Babacan’ın konuşmasından öne çıkanlar:

 

Çok kıymetli meslektaşlarım değerli basın mensupları , mesleğimizin icrası ve icra edilebilirliği adına emek veren bütün çalışma arkadaşlarımız, değerli hanımefendiler , beyefendiler hepinizi  sevgi ve saygı ile selamlıyorum. Aramızdan ayrılarak ebedi aleme irtihal eden tüm meslektaşlarımızı rahmetle yad ediyorum.

 

Bu gün burada önümüzdeki ekim ayı içerisinde yapılacak olan Konya Barosu Olağan Seçimli Genel kurulu aday tanıtımı programı için toplanmış bulunmaktayız. 1912 yılında kurulmuş olan Konya barosu tarihin kendisine yüklediği misyon ile köklü geçmişi olan ve şu an itibariyle yaklaşık 4100 avukata hizmet eden ve her yıl 600 ve üstü stajyer avukatın staj hizmeti aldığı bir kuruluşumuzdur. Meslekte kıdemi sadece 5 yıla yakın ve sayıca da bu kıdemde 2500 civarında genç meslektaşların daha fazla olduğu dinamik yapıya sahip kuruluşumuzdur.

 

"KUŞATICI VE KAPSAYICI BİR YAPIYA İHTİYAÇ BULUNMAKTADIR"

 

Dinamik yapıya sahip genç meslektaşlarımızın ağırlıkta olduğu baromuzda günün gereklerine ve çağın gereksinimlerine uygun herkesi kuşatıcı ve kapsayıcı bir yapıya ihtiyaç bulunmaktadır. Bu nedenle bizler değişimin gerçekleşmesi adına bir kıvılcım ile AY YILDIZ AVUKATLAR GRUBU olarak Konya Baro Başkanlığı Seçim Sürecimizi başlatıyoruz. Konya Barosu Seçimlerine katılma sürecimizi bizler bir keyfiyet olarak görmedik göremeyiz, baro yönetiminde lazım olan güncellemeleri yapmak gördüğümüz eksiklileri  gidermek, özelikle genç meslektaşlarımızın karşılaştığı sorunlara çözüm olmak  adına huzurlarınızdayız. Avukatlık mesleğinin icrasını kolaylaştırmak için buradayız. Oluşan sorunların her birine gerçekçi çözümler üretmek için buradayız.

"AVUKAT HALK İLE HUKUK ARASINDA BİR KÖPRÜDÜR"

Bizler her daim farklılıkları zenginlik olarak gördük. Ay Yıldız grubu olarak listemizde yer alan her bir meslektaşımız sizleri en iyi şekilde temsil edecek ve  kendinizden bir pay bulacağınız arkadaşlarımızdır. Herhangi bir ayrım yapmaksızın her bir meslektaşımızın temsilini sağlamak adına seçim listemizi titizlikle oluşturduk. Avukat halk ile hukuk arasında bir köprüdür. Amacımız halkımıza hizmettir. Amacımız hukuka hizmettir. Amacımız güzel Konya’mıza ve eşsiz ülkemize hizmettir. Mesleğimizin icrası adına her ne şekilde ortaya çıkmış olursa olsun bir sorunun çözümü de olduğuna inanan, inandığı uğruna mesai mefhumu olmaksızın çabalamaya gönül veren meslektaşlarımız ile anayasa ve kanunların  bize emrettiği kuralları uygulamak ve ilkelerimiz ışığında bir olmaya, birlik olmaya karar verdik.

 

"KONYA BAROSU BAŞKAN ADAYLIĞIMI TAKDİRLERİNİZE SUNUYORUM"

 

Avukatlık kanunu 2.madde de Avukatlığın amacı; hukuki münasebetlerin düzenlenmesini, her türlü hukuki mesele ve anlaşmazlıkların adalet ve hakkaniyete uygun olarak çözümlenmesini ve hukuk kurallarının tam olarak uygulanmasını her derecede yargı organları, hakemler, resmi ve özel kişi, kurul ve kurumlar nezdinde sağlamaktır. Avukat bu amaçla hukuki bilgi ve tecrübelerini adalet hizmetine ve kişilerin yararlanmasına tahsis eder. Mesleğimizin hak ettiği değeri görmesi, meslektaşlarımızın uğradığı  ve yaşadığı zorlukların giderilmesi adına çalışacak olmanın verdiği heyecan, mesleğimiz adına yarınların daha aydınlık olacağına inanıyor olmanın verdiği çalışma azmi ile elimizden gelenin fazlasını yapmak için AY YILDIZ AVUKATLAR GRUBU  Konya Barosu Başkan Adaylığımı ve Ay Yıldız Avukatlar Grubu seçim listemizi takdirlerinize sunuyor, bugüne dek verdiğiniz destek adına her birinize teşekkür ediyorum.

AY YILDIZ AVUKATLAR GRUBU'NUN YÖNETİM KURULU ADAYLARI İSE ŞÖYLE OLUŞTU                             

 

 KONYA BAROSU BAŞKAN ADAYI

 

 AV.LEVENT BABACAN

 

YÖNETİM KURULU ADAYLARIMIZ

 

AV.HALİL NACİ KILIÇARSLAN

AV.BETÜL AKBUĞA

AV.İSMAİL HAN VURAL

AV.ALİ DEMİR

AV.SAİT EDİP AKDAĞ

AV.CİHAT KÜÇÜKDAĞ

AV.BAHAR BAŞDEMİR

AV.SEVDA UZUN

AV.SALİH OSMAN ÇAĞMAN

AV.ŞAHABETTİN BAKİ KALAN

 

DİSİPLİN KURULU ADAYLARIMIZ

 

AV.MUSTAFA ACAR

AV.OSMAN SELVİ

AV.MEHMET ÇİMEN

AV.GÜRCAN KAYA

AV.AYŞEGÜL İNAL

 

DENETLEME KURULU ADAYLARIMIZ

 

AV.MEHMET SERHAT ARSLAN

AV.İSMAİL İREM KAYA

AV.EBUBEKİR ERTÜRK

 

DELEGE ADAYLARIMIZ

 

AV.HASAN ÖZEN

AV.FATİH RUŞEN

AV.ZUHAL EKİCİ

 


Kaynak: Haber Merkezi

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 12
  • 4
  • 6
  • 6
  • 3
  • 4
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”