Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Başkan Akkaya’dan çocuklara sömestr armağanı

Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya 2018-2019 eğitim öğretim yılının ilk yarısına girilmesi nedeniyle ilçe genelindeki ilkokul, ortaokul ve liselerde takdirname alan başarılı öğrencilere tatil armağanı olarak Akşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Merkezi’nden yararlanma imkanı getirdi.

Başkan Akkaya’dan çocuklara sömestr armağanı
Başkan Akkaya; Akşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Merkezi’ni ziyaret ederek buradan yararlanan takdirname alan başarılı çocuklarla ve velileri ile görüştü.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya "Çok çalışarak başarılı bir dönem geçirip takdirname alan çocuklarımızı yarıyıl tatilinde biraz olsun eğlendirebilmek amacıyla Belediyemize ait Sağlıklı Yaşam Merkezi’nden yararlanmalarını sağlamak istedik. Bugün de ilk olarak 70 kişilik bir grup yazılmış. Grup grup, seanslar halinde çocuklarımızı belediyemizin havuzlarından yararlandırmış olacağız. Yüzme bilen çocuklarımız burada inşallah yüzmelerini daha da geliştirir, bilmeyenler içinde yüzme öğrenme noktasında bir katkı sağlar diye düşünüyorum. Tüm çocuklarımıza tatillerini en iyi şekilde dinlenerek, değerlendirerek kitap okuyarak geçirmeleri tavsiyesinde bulunuyorum. Tatil sonrası da en iyi şekilde derslerini çalışarak başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Akşehir’de bu dönem 5 bin 20 öğrencinin takdirname aldığının altını çizen Başkan Akkaya “Geçtiğimiz yıllarda takdirname ve teşekkür belgeleri alan öğrencilerimize sinemadan yararlanma imkanı sağlamıştık, bu yıl farklılık olması amacıyla Akşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Merkezi’mizdeki havuzlardan yararlanma imkanı sunalım istedik. Takdirname alan her öğrencimizin gelip burada kayıt yaptırarak bu havuzlardan yararlanma imkanı olacak” dedi.
Çocuklarını Sağlıklı Yaşam Merkezi’ne getiren velilerde Başkan Akkaya’ya ve Akşehir Belediyesi’ne böyle bir imkan sağladığı için teşekkür ederek “Çocuklarımızın burada güzel aktiviteler içerisinde boş zamanlarını geçirmeleri için güzel bir uygulama olmuş. Belediyemize ve Başkanımıza çok teşekkür ederiz” dediler.

Akşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Merkezi’nden yararlanmak isteyen öğrencilerin 812 20 22‬ irtibat numarasından veya aksehirsehribeyza4242@gmail.com e-posta adresinden randevu almaları gerekiyor.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English