İlçede ilk olarak Çeltik Kaymakamlığını ziyaret eden Vali İbrahim Akın, Çeltik Hükümet Konağı’nda Kaymakamlık birimlerinde incelemelerde bulundu. Vatandaşlara verilen hizmetleri yerinde değerlendirerek bilgi alan Vali Akın, daha sonra Kaymakam İbrahim Pelit ve Kaymakamlık birim amirleri ile ilçemizde devam eden kamu ve özel sektör yatırımları ile ilçe
halkının güven ve huzuruna yönelik yapılan çalışmaları değerlendirdi.
Akabinde, Kaymakamlıkta muhtarlarla toplantı gerçekleştiren Vali Akın, muhtarların mahallelerindeki ihtiyaç ve talepleri hakkında bilgi aldı.
Kaymakamlık ziyaretinin ardından Çeltik ilçe esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelen Vali Akın, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek hayırlı bol kazançlar temennisinde bulundu. Çeltik ilçe ziyareti kapsamında son olarak Çeltik Belediyesini ziyaret eden Vali Akın, Başkan Ali Meşe’den Belediyenin ilçede yaptığı çalışmalar ve vatandaşlara sunulan hizmetler ile ilgili bilgi aldı.
Kaynak: Haber Merkezi
