Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyalı esnaftan seferberliğe destek. Ürünlerinde yüzde 50 indirime gitti!

02.02.2023 20:24:00
Bakan Nebati’nin “Fiyat sabitleme ve indirim” çağrısı karşılık bulmaya devam ediyor. Çağrının ardından Konya’da faaliyet gösteren bir restoran, ülke ekonomisine katkıda bulunmak amacıyla fiyatlarında indirime gitti.
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin daha önce gündeme getirdiği iş dünyasına “Fiyat sabitleme ve indirim” çağrısı Konyalı esnaflardan da karşılık buldu.

Fiyat sabitlemesi yapan ve çok sayıda üründe indirimlere giden işletmeleri tebrik eden Bakan Nebati, tüm işletmelere benzer uygulamaları hayata geçirmeleri için bir kez daha çağrıda bulundu. Bu çağrıların ardından yeni yılın ilk gününde ilk açıklama zincir marketlerden gelmişti. Ürünlerinde fiyat sabitlemesi ve indirime giden marketlere restoran işletmeleri de dâhil oldu.
Konya’nın Selçuklu ilçesi Şefikcan Caddesi’nde faaliyet gösteren restoran işletmecisi Müslüm Aba, çağrıya kulak vererek fiyatlarında indirime gittiklerini söyledi.
Net yüzde elli indirim yaparak vatandaşın yanında olduklarını belirten Demen Şanlıurfa Lezzetleri İşletme Sahibi Müslüm Aba, "Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati iş dünyasına seslenip fiyatlarda sabitleme ve indirim çağrısı yapmıştı. Gıda ve perakende sektörü kampanyaya bazı ürünlerinde fiyat sabitlemesi ve indirime giderek cevap verdi. Bizler de Konya esnafı olarak müşterilerimizden gelen talep doğrultusunda düşündük ve gerek vatandaşlarımızın gerekse devletimizin yanında olduğumuzu göstermek amacıyla fiyatlarımızda indirime gitme kararı aldık.
Enflasyondan kaynaklı fiyat artışlarından dolayı vatandaşımız dışarıda yemek yemekte zorluk yaşıyor. Bizler de onlara katkı sağlamak için fiyatlarımızda net yüzde 50 indirime gittik. Böylelikle ailelerin çocuklarıyla birlikte nezih restoranımızda lezzetlerimizi tatmalarını sağladık. 

Toplam 6 ürünümüzde geçerli olacak yüzde 50 indirimimiz Şubat ayı boyunca devam edecek. Kanat Kebap 48 TL'ye, Acılı Kebap 75 TL'ye, Tavuk Şiş Kebabı 45 TL'ye, Kuzu Ciğeri 80 TL'ye, Acısız Urfa Kebabı 75 TL'ye ve Dana Çöp Şişi de 80 TL'ye düşürdük. 
''Ayrıca tüm yemeklerinin yanında en tazesinden 7 çeşit mezemizi de misafirlerimize ikram ediyoruz. Amacımız hem yeni kişilere Demen lezzetlerini tattırmak hem de dışarıda aileleriyle birlikte güzel bir ziyafet çekmelerine katkı sağlamak. Tüm vatandaşlarımızı 1 Şubat’ta başlayan ve ay sonuna kadar devam ettireceğimiz büyük indirimimizden yararlanmaya davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.
İşletme Sahibi Müslüm Aba, hafta sonuna özel 2 kişilik kahvaltı menüsünde de indirime giderek “Dilediğin kadar ye, tek ücret öde ye” kampanyasını da başlattıklarını belirtti.

DİĞER HABERLER