Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya'nın bu ilçesindeki yollar modernleşecek

03.10.2024 10:29:00
Kulu Belediye Başkanı Abdurrahim Sertdemir, ilçede sıcak asfalt çalışmalarına başladıklarını söyledi.

 

Kulu'da Yüzbaşı Varol Caddesi, Kutbettin Gündüz Caddesi, Şehit Cengiz Köylüoğlu Caddesi, Ziya Gökalp Caddesi ve 138033. Sokakta 35 gün süren alt yapı çalışmaları tamamlandı.

Yoğun çalışmaların ardından ilk olarak ilçe merkezi Şehit Cengiz Köylüoğlu Caddesi, üzerinde prestij cadde projesi ile asfalt serimine başlandı. İlçede 700 metre yağmur suyu hattı, 15 bin ton alt yapı malzeme pmt serimi, kilitli taş yapımı ile 3.3 km sıcak asfalt çalışmaları gerçekleştirilecek. 

Belediye Başkanı Sertdemir, asfalt çalışmalarının başladığı caddede incelemelerde bulundu. Belediye Başkanı Abdurrahim Sertdemir:"35 günlük yoğun çalışmanın ardından, prestij cadde projelerimizin altyapı çalışmalarını tamamladık. Sağlam bir zemin oluşturmak adına, altyapının üzerine 20-30 cm aralığında PMT malzemesi dökerek, kalıcı ve dayanıklı yollar için sağlam adımlar attık.

"Yollarımızı modern ve güvenli hale getiriyoruz"

İlçemizde büyük bir dönüşüme vesile olacak bu projede sıcak asfalt serimine başladık. Ana caddelerimiz tamamlandıktan sonra, diğer mahallelerimize kadar sıcak asfalt çalışmalarımızı genişletip, sorunlu yollarımızı modern ve güvenli hale getirmeyi hedefliyoruz. Bu süreçte verdiğimiz geçici rahatsızlıklar için siz kıymetli hemşehrilerimizden özür diliyor, sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ediyorum.

Büyük emeklerle yürütülen bu çalışmaların Kulu’muza hayırlı olmasını diliyorum. Bu süreçte bizlere destek olan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na, önceki dönem Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya, Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen’e, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a ve tüm emeği geçenlere şahsım ve hemşehrilerim adına şükranlarımı sunuyorum. Kulu’muza hayırlı olsun." dedi.(Veli Şengül) 

DİĞER HABERLER