Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya'daki katliam gibi kazada 5 kişi hayatını kaybetmişti! Sürücünün ifadesi ortaya çıktı

13.11.2023 08:26:00
Konya'da yolun karşına geçmeye çalışan aileye otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi hayatını kaybetti. 3'ü ağır 5 kişi yaralandı. Olayın ardından tutuklanan 19 yaşındaki sürücünün ifadesi ortaya çıktı.
Kent merkezindeki Yeni İstanbul Caddesi Sancak Tramvay Durağı önünde Sefa S. (19) idaresindeki 42 DU 949 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan yayalara çarpmış, kazada Fadime, kızı Sultan, torunları Elif ve Fadim Aslan ile Azra Atalay hayatını kaybetmiş, 5 kişi yaralanmış, sürücü ise gözaltına alınmıştı.
Tutuklandı
Kazanın ardından gözaltına alınan sürücü Sefa S, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe "taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olma" suçlamasıyla cezaevine gönderildi.
İfadesi ortaya çıktı
5 kişinin ölümüne neden olan Sürücü Sefa S'nin ifadesi ortaya çıktı. 19 yaşındaki sürücü Sefa S'nin ifadesinde;  "Bir anda kalabalık bir yaya grubu karşıma çıktı. Çarpmamak için refüje doğru kırdım,frene bastım ancak duramadım ve yayalara çarptım. Kaç kilometre hızla gittiğimi bilmiyorum. 1,5 litre protein tozu içtim ve dünü bugüne bağlayan gecede 1 litrelik enerji içeceği içtim. Daha önce hiç uyuşturucu madde kullanmadım' dediği öğrenildi.

DİĞER HABERLER