Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya’da yol bakım ve onarım çalışması: O yollara dikkat!

25.05.2024 10:43:00
Konya’da 25 Mayıs Cumartesi günü 00.01 ile 26 Mayıs Pazar günü 06.00 saatleri arasında belirtilen noktalarda yol bakım ve onarım çalışması yapılacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşların rahat ve huzur içinde seyahat edebilmelerini sağlamak için gerekli yol bakım ve onarım çalışması yapılacak.

 

O YOLLAR ARAÇ TRAFİĞİNE KAPALI OLACAK!

25 Mayıs Cumartesi günü 00.01 ile 26 Mayıs Pazar günü 06.00 saatleri arasında Yeni İstanbul Caddesi’nden geliş istikameti Aydınlık Köprülü Kavşağı’nda halatlı duba bariyer korkuluk tamiratı yapılacağını aktardı. Çalışmalar esnasında yol araç trafiğine kapatılacak ve trafik akışı alternatif güzergahlardan sağlanacağını ifade etti.

 

KONYA AKOM SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), sosyal medya hesabından bakım çalışması yapılacağını duyurdu. AKOM şu ifadelere yer verdi:"

25 Mayıs Cumartesi günü 00.01 ile 26 Mayıs Pazar günü 06.00 saatleri arasında Yeni İstanbul Caddesi’nden geliş istikameti Aydınlık Köprülü Kavşağı’nda halatlı duba bariyer korkuluk tamiratı yapılacaktır. 

Çalışmalar esnasında yol araç trafiğine kapatılacak ve trafik akışı alternatif güzergahlardan sağlanacaktır." (Veli Şengül)

DİĞER HABERLER