Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya'da 30 Ağustos kutlamaları dolayısıyla bazı yollar trafiğe kapatılacak

29.08.2024 13:52:00
Konya'da 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları nedeniyle gerçekleştirilecek olan çelenk sunma töreni ve bisiklet sürüş etkinliği sırasında bazı yollar trafiğe kapatılacak.

 

Bu kapsamda 30 Ağustos günü saat 09. 00'da başlayacak olan çelenk sunma töreni için, Millet Caddesi Hava Hastanesi Kavşağı ile Öğretmenevleri Kavşağı arasındaki yol, Gar Kavşağı ile Anıt Kavşağı arasındaki Ferit Paşa Caddesi trafiğe kısmen kapatılacak. Bisiklet sürüş etkinliği için bu yerler araç trafiğine kapalı olacak. 

 

Çelenk sunma töreninin ardından gerçekleşecek olan bisiklet sürüş etkinliği sırasında ise daha geniş bir alan trafiğe kapatılacak. Bu kapsamda, Anıt civarındaki Ferit Paşa Caddesi, Atatürk Caddesi, Alaaddin Bulvarı, Ankara Caddesi (Alaaddin Tepesi ile Emniyet Müdürlüğü Kavşağı arası), Kültürpark otobüs durakları ile Abdul Ezel Paşa Caddesi kısmı araç trafiğine tamamen kapalı olacak.

 

Sürücülerden, 30 Ağustos 2024 tarihinde sabah saat 07.30 ile 11. 00 arasında bu yollarda gerçekleştirilecek aç-kapa uygulamaları nedeniyle alternatif güzergahları kullanmaları istendi. Programın sona ermesiyle birlikte trafik akışı normal seyrine dönecek. 

DİĞER HABERLER