Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Kara yollarında durum

17.02.2022 08:18:00

ANKARA (AA) - Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.


Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun Ulucak-Karasuluk kavşakları 0-5. kilometrelerinde bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle İzmir-İstanbul istikametlerinde sırasıyla sağ ve sol şeritler trafiğe kapatılıyor. Bu kesimde ulaşım diğer şeritlerden devam ediyor.


Bozburun ayrımı-Marmaris yolunun 26. kilometresinde bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle yolun bir bölümü araç trafiğine kapatıldı. Söz konusu mevkide geçişler diğer bölümden iki yönlü sağlanıyor.


Kocaeli-Yalova yolunun 7. kilometresinde sinyalize kavşak çalışmaları dolayısıyla sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları önem taşıyor.


Taşucu-Silifke-Erdemli yolunun 30-34. kilometrelerinde yapım çalışmaları nedeniyle 09.00-17.00 saatlerinde ulaşım kontrollü gerçekleştirilecek.


Aksaray-Ortaköy yolunun 28-31. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü sürdürülüyor.


Alaplı-Ereğli-Zonguldak yolunun 62. kilometresindeki heyelan dolayısıyla Ereğli istikameti trafiğe kapatıldı. Bu kesimde ulaşım yolun 61-65. kilometrelerinde diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanıyor.


Dalaman-Fethiye yolunun 11. kilometresinde sağ şeritteki oturma nedeniyle Fethiye istikametinde ulaşım sol şeritten kontrollü devam ediyor.


Çatalzeytin-Türkeli-Ayancık yolunun 29. kilometresinde yol gövdesinde meydana gelen oturma sebebiyle ulaşım tek şeritten kontrollü gerçekleştiriliyor.


Yusufeli-Uzundere yolunun 40-47. kilometrelerinde şev koruma çalışmaları dolayısıyla ulaşım kontrollü sürdürülüyor.


Piraziz-Giresun-Keşap yolunun 32. kilometresindeki Keşap Tüneli'nin Keşap-Giresun yönünde bulunan kuzey tüpünde elektrik sistemi bakım ve onarım çalışması yapılacak. Bu nedenle 19 Şubat'a kadar, 08.00-17.00 saatlerinde ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanacak.


DİĞER HABERLER