Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Anadolu Kartalı’nda Sivas mesaisi başladı!

23.04.2024 15:03:00
Konyaspor, Süper Lig’in 34. haftasında deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Fahrudin Omerovic nezaretinde Kayacık Tesisleri’nde toplanan Anadolu Kartalı, günü yenileme antrenmanıyla değerlendirdi.

Konyaspor, Süper Lig'in 34. haftasında deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarına başladı. Süper Lig’in 33. haftasında Konya’da oynanan Alanyaspor maçının ardından 2 günlük izne ayrılan yeşil-beyazlılar, 23 Nisan Salı günü itibariyle Sivas mesaisine başladı.


Yenileme antrenmanı yapıldı
Teknik direktör Fahrudin Omerovic ve yardımcıları nezaretinde Kayacık Tesisleri’nde toplanan Konyaspor, günü yenileme antrenmanıyla değerlendirdi. Alanyaspor maçında ilk 11’de forma giyen futbolcular salonda yenileme çalışması yaparken, diğer oyuncularsa ısınma ve 4’e 2 ile başlayan antrenmanı; 4’e 4 olarak 3 grupta oyun ve 6’ya 6 çift kale maç ile tamamladı.

 

Taktik antrenmanlar 24 Nisan’da
Anadolu Kartalı’nda taktik antrenmanlar da başlıyor! Yeşil-beyazlılar, 24 Nisan Çarşamba günü itibariyle sürecin ilk teknik ve taktik antrenmanını gerçekleştirecek. Sivasspor’un son oynadığı Fenerbahçe maçını analiz eden yeşil-beyazlılar, rakibinin artılarını ve eksilerini belirledi. Teknik heyet Sivas ekibinin dezavantajlarını avantaja çevirmek için ince eleyip sık dokuyacak.

(Hasan Yıldırım)

DİĞER HABERLER