Son Dakika Haberler

PTT 1. Lig'de son 2 hafta heyecanı

Eklenme Tarihi: 04.05.2016 - 10:09

PTT 1. Lig'de son 2 haftada Süper Lig'e direkt çıkacak ikinci ekibin yanı sıra play-off oynayacak 4 takım ve ligden düşecek son ekip belli olacak.

PTT 1. Lig’de son 2 hafta heyecanı
İlk 2 takımın doğrudan Süper Lig'e yükseleceği, 3 ila 6. sıradaki takımların play-off oynayacağı PTT 1. Lig'de son 3 ekip ise Spor Toto 2. Lig'e düşecek.

Adanaspor'un doğrudan Süper Lig'e çıkmayı garantilediği, Kayseri Erciyesspor ve Karşıyaka'nın ise küme düştüğü 1. Lig'de son 2 haftada büyük heyecan yaşanacak.

- İkinci sıra için 2 takım önde

Ligi ikinci bitirmek için 57 puanlı Multigroup Alanyaspor ve 56 puana sahip Kardemir Karabükspor daha avantajlı durumda bulunuyor. Bu iki ekip de play-off oynamayı garantilemiş durumda.

51 puanlı Adana Demirspor'un matematiksel olarak 2. sıra için şansı bulunsa da kalan 2 haftada rakiplerini geride bırakması çok zor.

İkincilik için şansları bulunan 3 takımın kalan maçları şöyle:

Multigroup Alanyaspor (57): Göztepe, Giresunspor (D)

Kardemir Karabükspor (56): Adanaspor, Göztepe (D)

Adana Demirspor (51): Altınordu, Şanlıurfaspor (D)

- Play-off

Ligi 3, 4, 5 ve 6. sıralarda bitirecek ekiplerin play-off mücadelesi vereceği ligde ilk 2 şansını sürdüren 51 puanlı Adana Demirspor ve takipçisi Giresunspor play-off için avantajlı durumda bulunuyor. Adana Demirspor ve Giresunspor avantajlı konumda bulunsa da kalan 2 haftada play-off dışında kalma ihtimalleri bile var.

Altıncı sıra için bir çok adayın bulunduğu ligde halen averajla Vartaş Elazığspor'un önünde 6. durumda bulunan Balıkesirspor, sezon sonunda olası puan eşitliğinde aralarındaki maçlarda geride olduğu için Vartaş Elazığspor'un arkasında kalacak.

Bu ekiplerin dışında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor (44), Samsunspor (43), Alima Yeni Malatyaspor (42) ve Altınordu'nun (41) play-off iddiaları devam ediyor.

- Küme düşme hattı

Karşıyaka ve Kayseri Erciyesspor'un veda ettiği ligde, Denizlispor, 1461 Trabzon veya Şanlıurfaspor'dan biri daha küme düşecek. Bu hafta 1461 Trabzon ile Denizlispor arasında oynanacak kritik karşılaşmadan galip gelecek takım kümede kalma yolunda avantaj elde edecek.

Bu hafta alınacak sonuçlara göre Denizlispor'un lige veda etme ihtimali bulunuyor.

Lige tutunma mücadelesi veren ekiplerin kalan maçları şöyle:

Şanlıurfaspor (35): Vartaş Elazığspor (D), Adana Demirspor

1461 Trabzon (34): Denizlispor, Balıkesirspor (D)

Denizlispor (33): 1461 Trabzon (D), Gaziantep Büyükşehir Belediyespor

-Son bilet Konya'dan

PTT 1. Lig Play-Off Finali 27 Mayıs Cuma günü Konya Büyükşehir Stadyumu'nda, Spor Toto 2. Lig Play-Off Finali 21 Mayıs Cumartesi günü Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu'nda oynanacak.

Spor Toto 3. Lig'de Play-Off Finalleri 14 Mayıs Cumartesi ve 15 Mayıs Pazar günleri oynanacak. 

Tüm müsabakaların planlanan tarih ve yerleri şöyle:

PTT 1. LİG PLAY OFF MAÇLARI 

Play Off 1. Maçlar: 19 Mayıs Perşembe
Play Off 2. Maçlar: 23 Mayıs Pazartesi
Play Off Final: 27 Mayıs Cuma / Büyükşehir Stadyumu - Konya
 
SPOR TOTO 2. LİG PLAY OFF MAÇLARI 

Play Off Çeyrek Final 1. Maçlar: 5 Mayıs Perşembe
Play Off Çeyrek Final 2. Maçlar: 9 Mayıs Pazartesi
Play Off Yarı Final 1. Maçlar: 13 Mayıs Cuma
Play Off Yarı Final 2. Maçlar: 17 Mayıs Salı
Play Off Final: 21 Mayıs Cumartesi / Büyükşehir Belediyesi Kadir Has - Kayseri
 
SPOR TOTO 3. LİG PLAY OFF MAÇLARI 

Play Off 1. Maçlar: 5 Mayıs Perşembe
Play Off 2. Maçlar: 9 Mayıs Pazartesi
Play Off Finalleri: 14 Mayıs Cumartesi - 15 Mayıs Pazar

Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”