Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Ereğli'de Tuğrul Köseoğlu Parkı açıldı

Ereğli Belediyesi, Uzman Çavuş Tuğrul Köseoğlu Parkı'nın açılışını gerçekleştirdi.

Ereğli’de Tuğrul Köseoğlu Parkı açıldı
Açılışa Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun, Ereğli Müftüsü Celal Malkoç, Oda Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları ve Şehit Uzman Çavuş Tuğrul Köseoğlu’nun babası, annesi, eşi ve çocuğu katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başlayan program, mehter gösterisi, halk oyunları ile devam etti. 

İçerisinde; Işıklı süs havuzu, dinlenme alanları, çocuk oyun grupları ve fitness aletleri bulunan DDY Şht. Uzman Çavuş Tuğrul Köseoğlu parkı özellikle havuz ışıkları ve çim aydınlatmalarıyla ziyaretçilere gece muhteşem bir görsel şölen sunuyor.

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven “İlçemizin çehresini değiştiren hizmetleri bir bir gerçeğe dönüştürüyoruz. İlçemizde atıl ve metruk bölgeleri farklı projelerle şehir estetiğine ve dokusuna uygun yapılar inşa ediyoruz. Halkımızın yaşam kalitesini yükseltecek yeni alanlar  oluşturuyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren şehrimizde yaşayan vatandaşlarımızın refah seviyesini artıracak hizmetlere öncelik veriyoruz. İnsan odaklı belediyecilik anlayışıyla Ereğli’mize hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün de hizmete açtığımız DDY Şht. Uzman Çavuş Tuğrul Köseoğlu Parkımız ile de bu anlayışımızı devam ettiriyoruz. Parkımıza 2 yıl önce Hakkari Dağlıca’daki hain saldırıda şehit düşen Uzman Çavuş Tuğrul Köseoğlu kardeşimizin ismini vermek istedik ailesi de uygun buldu. Şehidimizin ailesini de aramızda, onları görmekten dolayı çok mutluyuz. Şehirlerin yaşam kalitesini artıran en önemli kriterlerden birisi de spor ve yeşil alanların sayısının fazla olmasıdır. Bu parkımız başta çocuklarımız olmak üzere mahallelere ve şehre aidiyet duygusunun artacağı yerler olacaktır. Ereğli’mize hizmet için çıktığımız bu yolda gerçekleştirdiğimiz projelerle mutlu oluyor, gururlanıyoruz. Halkımızın yoğun ilgisini ve takdirini görmek ise bize ayrıca bir mutluluk veriyor. Bu güzel parkımızda da emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hepinize açılışımıza iştirak ettiğiniz için şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Şehit Uzman Çavuş Tuğrul Köseoğlu’nun babası İsmail Köseoğlu “Oğlumun isminin böylesine güzel mekanda yaşatılması düşüncesinden dolayı Belediye Başkanımız Özkan Özgüven’e şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından İlçe Müftüsü Celal Malkoç’un yaptığı dua ile DDY Şehit Uzman Çavuş Tuğrul Köseoğlu Parkı hizmete açıldı.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English