Son Dakika Haberler

Oktay Sınığ

Oktay Sınığ

​Yeni sezon onlar için başladı

28 Mayıs 2024

Sonunda eziyetli geçen bir sezonu daha zar zor ve buruk bir sevinçle bitirdik. Yanılmıyorsam 2017 – 2018 sezonunun tekrarını yaşadık diyebilirim. Konyaspor, 2017-18 sezonunda Beşiktaş, bu sezon ise Trabzonspor sayesinde lige tutundu. Son haftada bütün algıların boşa çıktığı karşılaşmada Konyaspor evinde Galatasaray’a mağlup olmasına rağmen aynı akibeti deplasmanda Trabzonspor’a karşı yaşayan Ankaragücü süper lig’e veda etti.  Tribünlerin  full olduğu bir maçta misafir takım seyircisinin dışında Konyaspor taraftarına ayrılan  koltuklarda da birçok Galatasaray sempatizanın oturduğuna üzülerek şahit oldum. Abdülkerim’e her top gelişinde ıslıklamak, Konyamızın çocuğunu hırslandırmak isteyen Konyaspor taraftarı değil, bazı provakatörler olduğuna inanmak istiyorum. Sonuçta profesyonel bir oyuncu, Konyamızı şampiyon bir takımda, Avrupa’da ve milli düzeyde, sırtındaki 42  numarayla temsil  ediyorsa bu gurur hepimizin olmalı diye düşünüyorum.

 


Abdülkerim’e açılan parantezi kapatarak Konyasporumuzun durumuna bakalım.  Lige bir şekilde tutunmanın buruk sevincini yaşıyoruz. Bu sevinç kısa bir süre  içerisinde yerini başka heyecanlara, başka düşüncelere bırakacak. Transferler, yeni hoca kim olacak, gelecek oyunculara sevinecek, gidecek olan bazı oyunculara üzülecek yaklaşık üç aylık bir macera bekliyor hepimizi. Bizler bu heyecanı beklerken başta sayın başkan Ömer Korkmaz olmak üzere bütün yönetim için  çok sıkıntılı ve çok zor  bir süreç başladı. Fatih ÖZGÖKÇEN’ den kalan enkazı kaldırmak için biryerlerden başlama çabasında olduklarını düşünüyorum. Allah Ömer başkana ve ekibine kolaylık versin. Dualarımız onlar için. Kolay değil, mali yapıya rahatlık  verecek bir oluşumu  sağlamak, kolay değil transfer tahtasını açmak, kolay değil  gidecek gelecek oyuncuları belirleyip getirmek, kolay değil yeni hoca ile anlaşmak. Bütün  zorlukları bırakıp giden şahıs, işin kolay olan tarafına kaçarak sıvışma yolunu seçti. Yeni yönetim  için satılacak yer bile bırakmayan sayın ÖZGÖKÇEN, bakalım vebalini nasıl verecek. Bağrımıza bastığımız çok sevdiğimiz Galatasaray maçında bile olsa protokol koltuğunda görmek isteyipte göremediğimiz sayın Murat KURUM’un da sesi çıkmıyor. Hayırlısı olsun. Daha ne babayiğitler olur Konyaspor’a sahip çıkacak. 

 


Ömer başkan’a maddi manevi destek olacak birçok isim, firma vs. var Konya’da. Bu kulübü, bu takımı asla yalnız bırakmayacak, mevcut yönetime hem kucak hemde ceplerini açacak kişiler, kurumlar, kuruluşlar dün çektiğimiz acıları gözönüne  alarak bugünü düşüneceklerdir diye  tahmin  ediyorum. Ne diyelim, haftalar hatta  aylar önce  kolları sıvayan ve yeni sezon için ne  yapabiliriz in, planı yapan Ömer KORKMAZ ve ekibi, bu planı devreye sokmak için düğmeye basma zamanına sayılı günlermi kaldı, sayılı saatlermi kaldı bilemiyorum ama önümüzdeki sezonun startı onlar için verildi. Rabbim kendilerine kolaylık versin. Tüm zorlukların önüne kolaylıkla geçsin duasıyla... Kalın  sağlıcakla.

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”