Son Dakika Haberler

İbrahim Arıcı

İbrahim Arıcı

​Tehlikenin farkında mıyız?

19 Ekim 2024

İnsanlık değerleri sanıyorum hiçbir zaman diliminde bu kadar ayaklar altına alınmamıştı. Bugün şeytan olarak nitelenen ABD’nin adaletsiz, vicdansız ve insanlık dışı politikaları dünyayı bu duruma getirdi. Şeytandan başkası başaramazdı. Irak’ı yalanlarıyla kan gölüne çevirdi, Afganistan’ı perişan etti, Suriye’yi dağıttı.  Kurduğu terör örgütleri Milyonlarca insanın hayatına mal oldu. Bugün İsrail’i taşeron olarak kullanan ABD, Ortadoğu’da ki alçak emelleri için kan dökmeye devam ediyor. Müslümanların kanı üzerinde yeni dünya düzeni kurmaya çalışan ABD aslında bir düzen değil bir kaos ortamını oluşturuyor. Son günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan sürekli tehlikeye işaret ediyor. Türkiye’nin hedef alınacağını bu anlamda güçlenmemiz gerektiğini söylüyor. Devlet olarak gereken yapıyor. İçte kardeşliğimizi, huzurumuzu bozacak her türlü eylem ve söylemden uzak durmamız gerekiyor. Çünkü şuan içerden bir oyun sergilenebilir. Bu ağaç üzerinden, mülteciler üzerinden, hayvanlar üzerinden yada ekonomi üzerinden gerçekleşebilir. Birileri “yine dış güçler mi?” diyerek dalga geçsin. Irak, Afganistan, Suriye, Mısır ve daha nicelerinin dışardan operasyonlarla ne hale geldiklerini görmedik mi? Şimdi siyasi çekişmelerin, kısır iç tartışmaların zamanı değil. Tehlikenin farkına varmanın, buna göre hareket etmenin zamanıdır. Eyvallah…

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”