Son Dakika Haberler

Ali İzmirli

Ali İzmirli

​​En Az 55 Puan

24 Kasım 2018
Rıza Çalımbay’la 12 Lig Maçı 17 Puan.

Kötü bir performans mı? Hayır.

Başta Rıza Çalımbay’ın ve ulusal basının performansa bakarak anlam veremediği ayrılığı aslında Galatasaray maçındaki bir görüntü cevap verdi.

Golden sonra Skubic’in Aykut Kocaman’a koşup sarılmasını Rıza Çalımbay döneminde gören oldu mu?

Futboldaki doku tutmasının tek fotoğrafla açıklaması.



Aykut Kocaman’ın belli bir futbol felsefesi var.

Konyaspor’u başarıya götüren felsefeyi Galatasaray maçında az da olsa görebildik.

Oyun disiplininden kopmayan, pozisyonunu kaybetmeyen, bir küme içerisinde dağınık görüntü sergilemeyen oyuncu grubu.

Yakaladığımız en önemli pozisyon öncesinde Konyaspor’un savunma ve oyun disiplini, oyuncular arasındaki mesafe, aslında Aykut Kocaman takımının en önemli göstergesi.

Galatasaray maçında 20-25 metreyi geçmeyen takım boyu, dar alanda baskı, kazanılan topların hızlı kullanılması Aykut Kocaman felsefesinin takıma hızlı şekilde adapte olacağını işaret etti.



Bu sezon ligin kalitesi oldukça düşük seviyede.

Sistem takımlarının çok rahat maç kazandığı bir sezonu yaşıyoruz.

Top yekün saldıran, taraftar desteğiyle pres yapan, uzun toplarla pozisyon arayan takımlar için bu sezon eziyetli geçiyor.

Konyaspor’un bu sezonu kalan maçlarda 1,5 puan ortalamasıyla en az 55 puanla bitireceğini düşünüyorum.

Ayrıca Konyaspor mevcut taraftar desteğiyle, camianın bütünleşmesiyle 2019-2020 sezonunda adından söz ettirecek başarılar yakalayacaktır.

Geçmişte oldu, yenisi de mutlaka olacaktır.

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • Zafer

    Bu puanlamayı hebaplarken H.Göçek ve Halis Özkahya\'nın bir süre dinlendirileceği durumunu da göz önünde bulundurmak gerekir

    • Cevapla
    • Begen (1)
    • Begenme (1)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English