Son Dakika Haberler

Oktay Sınığ

Oktay Sınığ

​Bu yanlıştan dön be Ali!...

24 Eylül 2024

Spor severlerin bildiği gibi Formula 1 de önce sıralama turları ( POL ) yapılır sonrada lokasyon turunun ardından start  verilir. Bu örneği takımlar’la bağdaştırmak gerekirse süper ligin 6. Haftası tamamlandı ve artık bütün takımlar sıralama turlarında yerlerini aldı diyebiliriz. Bu anlamda Galatasaray ilk cepte yani POL pozisyonunda bulunurken Fenerbahçe ve  bir maç eksiği ile Beşiktaş ilk üç sırayı kaptılar. Diğer takımlar ise puan yarışında bulunuyor. Bu hafta sonu oynanan derby sonrası bütün takımlar start aldı diyebiliriz. Artık yarış yeni başlıyor bence. Peki Konyaspor bu yarış sonunda ne yapabilir onu zaman gösterecek ama  sıralama  turlarının ilk 6 haftasında 8 puan toplayarak 8. Sırada yer aldı. İç sahada henüz galibiyet yüzü görmeyen Konyaspor, iki kritik maçta ( Kayseri ve Sivas ) puan kaybı yaşamasaydı 4 yada 5. Sırada yarışa başlayabilirdi. Ancak Çamdalı yönetimindeki bu takım ne göze hoş gelen oyun oynuyor, nede taraftarını evine mutlu gönderiyor. Neden sorusunun cevabını hepimiz aşağı yukarı biliyoruz. Samsun’dan 3 puanla  dönmüşsün ama Sivas’a evinde puan kaybetmişsin, Paşa’yı deplasmanda mağlup etmişin ama Kayseri’ye evinde puan vermişsin bu deplasmandan gelen 6 puanın önemi kaldımı tabiki hayır. Şimdi sırada geçen haftadan yaralı olan ve hoca değişikliğiyle daha agressif bir görüntü çizen Trabzon’dan puan yada puanlar alabileceğimizi hiç düşünmüyorum inşallah yanılırım.

 Hafta sonu oynanan Beşiktaş - Eyüpspor karşılaşmasını izledim ve Eyüpspor’u Konyaspor ile kıyaslayınca karşıma iki ilginç tablo çıktı. Birincisi Eyüpspor 9 puan toplamış ve 7. Sırada,  Konyaspor ise 8 puanla 8.sırada. İkincisi Eyüpspor Bizim 3-1 mağlup olduğumuz Bodrum’u 4-1 yenmiş, Bizim evimizde berabere kaldığımız Sivas’ı deplasmanda 1-0 devirmiş, bizim  bu hafta oynayacağımız Trabzon’la berabere kalmış, yine bizim evimizde berabere kaldığımız Kayseri deplasmanından 1 puanla dönmüş  ve Tüpraş stadında Beşiktaş’a kök söktüren çiçeği burnunda bir Eyüpspor’dan bahsediyorum. Bir tarafta oynadığı bütün maçlarında rakibine zaman zaman nefes aldırmayan, mecaz anlamda rakiplerini ısıran tehditkâr bir eyüpspor, diğer tarafta ise oyunun bile adını bilmediğimiz bir tarzla oynayan üstelik kadro kalitesiyle Eyüpspor’dan çok daha üstün olan Konyaspor. Demekki neymiş ? eski futbolcu Arda Turan 11 ini önceden belirlemiş ve oynatmasını bilen, takım ruhunu sahaya yansıtan teknik adam ise  ne oynattığını anlayamadığımız bir sistemle tribünleri üzen, kadro tercihlerinde beklentilerin çok uzağında olan, Baskı pres yapmaktan çekinen, orta alanı neredeyse hiç kullanmayan, özellikle iç sahada rakiplerini tehdit edemeyen bir oyun stili oynatan, Bu nedenlerle istenmeyen adam konumundaki eski  futbolcu Ali Çamdalı.

Yani bu kadar tepkiye, eleştiriye rağmen ben bu işi bilirim, bunu yapacağım diyorsan gün gün Konyaspor’a zarar veriyorsun ve zaman kaybettiriyorsun. Eğer Konyaspor’u gerçekten seviyorsan bence bu yanlıştan dön be Ali. Sende bende biliyoruz ki bu sezonu bu takımda bitiremeyeceksin.

Kalın sağlıcakla.

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”