Son Dakika Haberler

Oktay Sınığ

Oktay Sınığ

​Böyle bir dünya yok!

30 Eylül 2024

Akyazı’da Trabzonspor’a mağlup olmuşuz, Pedrınho ve Kramer varken Umut’a neden penaltı attırmışız, Keıta gibi bir oyuncumuz varken neden onbirde değilde kurtarıcı gibi kulübede oturuyor, ben bunların hiçbirine takılmadım da, gol yeme sorununu çözdük diyen Sayın Çamdalı’nın açıklamalarına fena  takıldım. Ne diyor Ali efendi ? 12 sezondur aralıksız süper ligde olan bir takımız diyor bu doğru ancak devamında hedefimiz ligde kalmak anlamına gelen, amacımız düşme tehlikesi yaşamadan oyunumuzu geliştirmek ve Avrupa hedefinin gerçekçi olmadığından bahsediyor. Bu nasıl bir düşünce nasıl bir mantık nasıl bir bilgi, nasıl bir oyun oyantma ve okuma yeteneği olmayan çelişki dolu bir açıklama, anlam vermek imkânsız. Ha birde diyor ki, üç büyüklerle Trabzonu’da sayarsak 4 büyüklerle her sezon olduğu gibi makas açılıyor, şimdide böyle diyor kendileri. Çelişki 1. Şu anda samsun 3. Başakşehir 5. Eyüp ise 6. Sıradalar ve ikinciyle aralarında en fazla 4 puan var. Çelişki 2. Her sezon makas açılıyor da Bursaspor, Başakşehir, nasıl şampiyon oldular acaba. Daha birkaç sezon önce 3. Sırada bitirdiğimiz ve Avrupa’da boy gösterdiğimize ne demeli ? sen tutmuş bu sene ligde kalalım yeter havasındasın. Oyunu geliştirmekten bahsediyorsunda sen geliştirene kadar atı alan üsküdar’ı geçecek haberin yok.  Bu hafta Allah korusun eyüp Konya’dan puanla dönerse sonraki hafta İstanbul’da Beşiktaş’a mağlup olursan o zaman bırak üst sıraları senin hedeflediğin sıralarda oluruz. Bence uyanıp Konyaspor’u seviyorsan ve zarar gelmesini istemiyorsan ben bu işi yaparım sanmıştım ama öyle değilmiş diyerek gururundan ödün verme. Sayın Ömer başkan, elini değil gövdesini taşın altına koyarak, eline direkt kafaya oynayan hatta şampiyon olabilecek olasılığı bile bulunan sıfırdan çok kaliteli yıllardır özlem duyduğumuz bir kadro vermiş. Sen hedefimiz ligde kalalım yeter diyorsun. Yurt içi ve yurt dışı kamplarında oyunu geliştirememişsinde ligin 7. Haftası olmuş hala geliştirmekten bahsediyorsun. Açıkçası Ali kardeşim bu takım sana 2 numara büyük. Diyeceklerim şimdilik ama şimdilik sen bu takımın başında olduğun müddetçe bu kadar.
YUSUF ERDOĞAN KONUSU
Sıradan, samimi ve duygularını açık yüreklilikle belirten, vefasını gösteren bir açıklama yapmış, çokta doğal böyle bir açıklama. Kendisini takdir ediyorum. Üstelik Konyaspor için yüreğiyle oynayan, takımın başarısı için ter döken bu arkadaşa sosyal medya aracılığı ile tepki göstermek hoş değil. Trabzon’da büyümüş yıllardır Trabzonspor için ter dökmüş ve Trabzon’u seven birisi olsada profesyonel futbolculuk gereği şimdide Konyaspor için oynuyor. Bakarsınız üç beş sene sonra başka bir takıma transfer olduğunda aynı şeyleri belkide Konya için söyleyecektir. Onun için biraz daha duyarlı olmak gerektiğini düşünüyorum. 
Ömer başkan sevdiğim saygı duyduğum bir insan, Çamdalı konusunda ısrarcı olmasının nedeninide anlıyorum. Ancak kurulan bu  kadroyu Ali kardeşim gün geçtikçe  eritiyor.  Sezonun ilk yarısının ortalarına yaklaşmışken oyun geliştirmekten bahsediyor. Böyle bir dünya yok.
Kalın sağlıcakla.

 

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”