Son Dakika Haberler

Kemal Soylu

Kemal Soylu

​Ahmet Şan bu kadarda olsun artık..

02 Thursday 2017
Konyaspor Başkanı sevgili Ahmet Şan’ı severim. İyi iş yaptığı zaman övgü dolu yazılar yazarız. Bu takımın bir yerlere gelmesinde, her ne kadar Aykut Kocaman ve futbolcular ön plandaysa Allah için kendisinin de emekleri büyüktür.



Ahmet Şan yönetimi işin finans ve idari kısmını yapmazsa hangi teknik direktörü takımın başında tutacaksın, hangi futbolcuyu oynatacaksın. İşte bu yönetim bu zamana kadar eleştirsekte kıt kanaat imkanlarla güzel işler başardı. Bunu kimse inkar edemez.



Sezon başı Milliyet Konya Gazetesi’nde, olayları esprili şekilde mizahi şekilde yorumlayan “KONYA’NIN KULAĞI” köşesinde transfer sezonunda yazdığım bir yazıdan dolayı sevgili başkan arayıp kırıldığını söylemişti.



Şimdi ara transferde sosyal medyadaki sayfamdan buna benzer bir espri daha yaptım. Sayın başkan yine aradı ve "Soylu benden ne alıp veremediğin var" diye yine bir yığın sitemde bulundu. nbsp;



Kendisine durumu izah ettim, ikna oldu ya da olmadı bilmiyorum. Ama bilinen bir gerçek varsa sevgili başkanın bu tür eleştirilere açık olması lazım.. Kaldı ki Sayın Ahmet Şan için orada açık açığa eleştiri yok sadece esprili bir yaklaşım var.



Ancak Başkan Şan, bunu yanlış mı anladı yoksa başka şekilde mi yorumladı bilmiyorum..



Ama bileceği şey varsa, o da bu tür eleştirilere açık olmasının gerektiği. Biz belden aşağı vurmuyoruz. Şahsını ve kişiliğini yeren yazılar yazmıyoruz.



Yaptığımız tek şey, çalışmalarını iyi olursa alkışlamak veya eleştirmektir. Koskoca Konyaspor kulübün başkanı da bunu kabullenmeli.



Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor gibi kulüplerin başkanlarına ulusal TV ve gazetelerde yapılan eleştirilerin onda biri acaba “Sayın Şan’a yapılsa ne yapardı” diye sormazlar mı?..



Konyaspor gibi bir takımın kulüp başkanlığını yapmanın külfeti de var, mükafatı da var.



Sizler külfetinden fazla mükafatını görüyorsunuz sevgili Ahmet Şan başkanım..



Müsaadenizle bu kadarı da olsun artık.. nbsp;



Olmaz mı?...





nbsp;

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • Kemal Soylu

    Yazıda anlaşılmayacak bir durum yok. Sayın Şan\'ı suçladığımızda yok, kötülediğimiz de. Sadece az da olsa eleştirilere açık olması gerektiğini yazdım o kadar. Konyaspor başkanı eleştirilemez diye bir kural mı var?..

    • Cevapla
    • Begen (1)
    • Begenme (0)
  • yeşil beyaz

    sayın Ahmet ŞAN başkanıma laf yok kapısına kilit vurulacak bir takım avrupaya gitti. şimdi yüzüncü yıl öncesi ekenomik alt yapıyı düzeltmeye çalışıyor sonra kalıcı başarılar gelecek inşallah

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (2)
  • MUAMMER GÖRGULU

    WALLA SOYLU NE YAZDIGINI ANLAMADIM HÜRRİYET BULMACASI GİBİ OLMUS BU YAZIYI SENDE ANLAMAMISSIN GARDAS MİLLETİN ANLAYACAGI SEKILDE YAZZ

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English