Son Dakika Haberler

Yüzük Kutusu

 

Yüzükler, mücevherat dünyasında önemli bir yere sahiptir. Evlilik veya nişan yüzüğü olarak da adlandırılan yüzükler, çiftlerin birbirlerine olan bağlılıklarını ve sadakatlerini sembolize eder. Yüzük kutusu ise yüzüğün korunması ve saklanması için kullanılan bir kutudur. Kaliteli olarak üretilmiş yüzük kutusu, kıymetli yüzükleri uzun ömürlü kılarak özel anlarınızı güvence altına alır.

Yüzük kutusu çeşitli serileri ile dikkatleri üzerine çeker. Klasik, çekmeceli, mıknatıslı, çift kapaklı, klasik ışıklı veya lüks ışıklı... Tarzınızı yansıtan seri hangisi? Gelin, tüm serilere birlikte göz atalım.. Karton kutularımız için, sade tasarımdan oluşan klasik yüzük kutusu, kutu içine gömülü mıknatıslarla tasarlanmış ve şıklığından asla taviz vermeyen mıknatıslı yüzük kutusu, kurdele detayı ile zarif bir dokunuş katan çekmeceli yüzük kutusu, estetikliği ile ön plana çıkan çift kapaklı yüzük kutusu.. Birbirinden eşsiz yüzük kutusu tasarımlarıyla tanışın! Karton kutular, ithal mukavva üzerine tercihe bağlı olarak, kuşe kâğıt, cilt bezi veya fantezi kağıt kaplamasıyla üretilir. Kutu içinde yer alan sünger 2 cm yüksekliğinde, sünger kalitesi ise 22-26 dens aralığındadır. Işıklı serilerimiz ise klasik ışıklı ve lüks ışıklı olmak üzere ikiye ayrılır. Kıymetli yüzüklerin parlamasını sağlayan klasik ışıklı yüzük kutusu ve gösterişli görünümü ile dikkatleri üzerine çeken ışıklı kutuya yeni bir soluk kazandıran lüks ışıklı yüzük kutusu.. Led ışık sistemi, yüzüklere daha çarpıcı ve etkileyici bir boyut kazandırır. Işık, kutu açıldıktan sonra değerli yüzüklere yansıyarak, parlamasını sağlar. Kutu içinde bulunan ışık mekanizması pil sistemi ile çalışır. Pil ömrü ise 1 yıla kadar dayanıklılık gösterir. Klasik ışıklı kutu üzerine boya kaplanarak üretilirken, lüks ışıklı kutu üzerine özel kumaş kaplanarak üretilir.

Kuyumcuların vazgeçilmezleri arasında yer alan yüzük kutusu, değerli yüzükleri vurgulayarak, yüzüklerin kalitesini ortaya çıkarır. Kuyumculuk sektöründe marka bilinirliğin artması açısından daha çok logolu yüzük kutusu ilgi görür. Kutu üzerine tercihe göre firma logosu veya iletişim bilgileri basılarak özelleştirilir.  Değerli yüzükleri, özel logo baskılı kutuda sunmak, müşterinin markayı tanımasını ve çevresindeki insanlara tanıtmasını sağlar. Aynı zamanda markanın prestijini artırarak, müşterilere unutulmaz bir alışveriş deneyimi sunma amacına hizmet eder. Kutunun dış tasarımı, markanın estetik anlayışını yansıtarak potansiyel müşterileri etkilemeyi amaçlar. Karton ve lüks yüzük kutu üzerine varak baskı uygulanarak üretilirken, klasik ışıklı yüzük kutularına serigrafi baskı tekniği uygulanır.

Tam Kutu, Türkiye’nin yegâne ışıklı yüzük kutusu üreticisidir.  Müşteri memnuniyeti, kalite, güven ve zamanında teslimat gibi temel değerlerimizdir. Tam Kutu müşteri odaklı yaklaşımı ön planda tutarak, kaliteli bir hizmet sunmayı hedefler. Her bir ürünü, titizlikle kontrol eder ve en yüksek kalite standartlarına uygun olarak üretip müşterilerine sunar. En değerli mücevherlerin güvenle korunmasına yardımcı olur. Sipariş aşamasından teslimat aşamasına kadar olan süreci sıkı bir şekilde takip eder. Müşterilerin beklentilerini aşmak ve onlara benzersiz deneyimler sunmak için sürekli olarak ürün portföyünü geliştirir ve yenilikçi çözümler sunmayı hedefler.

Özel anlarınızı taçlandıran kıymetli yüzüklerinizi güvenle saklama imkânı sunan yüzük kutularımızla tanışmaya ne dersiniz? Yüzük kutusu ile ilgili bilgi almak için https://tamkutu.com/yuzuk-kutusu/ web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.


Kaynak: Bülten

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BENZER HABERLER

X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English