Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Temu Güvenilir mi?, Gümrük Vergisi Hesaplama, Kupon Kodu

Son günlerde ülkemizde Temu fırtınası esiyor. Kullanıcılar sürekli "Temu güvenilir mi?", "Gümrük vergisi ne kadar?" "Temu Kupon Kodu" gibi sorular soruyorlar. Bu haberimizde bunların tümünün cevabını vereceğiz.

Temu Güvenilir mi?, Gümrük Vergisi Hesaplama, Kupon Kodu

Temu Güvenilir mi?

Temu, haziran ayında Türkiye piyasasına hızlı bir giriş yaptı. Temu'ya üye olmak isteyen kullanıcılar "Temu güvenilir mi?" sorusuna cevap aramaya başladı. Sorunun cevabı çok basit: Temu kesinlikle güvenilir bir firmadır. Çinli bir holding olan PDD Holding'in e-ticaret sektöründeki firmasıdır. Sadece Türkiye'de değil, tüm Avrupa ve Amerika'da satış yapmaktadır. Yılda milyarlarca dolar reklam vermektedir. Yani işin özeti, Temu güvenilir bir firma ve gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.


Temu Gümrük Vergisi Var mı?

Temu'dan alacağınız ürünler yurt dışından geleceği için, devletimizin koyduğu kanunlar çerçevesinde gümrük vergisi ödemek zorundasınız.

Temu Gümrük Vergisi Hesaplama

Temu'da gümrük vergisini sizin hesaplamanıza gerek yok. Ürünlerinizi sepetinize ekleyip ödeme işlemine gittikten sonra, "Vergi" yazan kısımda toplamda ne kadar vergi ödeyeceğiniz otomatik olarak hesaplanmaktadır.

Temu, Türkiye'deki kullanıcılarına özel 3000 TL değerinde kupon dağıtıyor. Kuponu almak için https://temu.to/m/uljltydua8f linkine tıklayabilirsiniz

Temu gümrük vergisini kendisi hesaplamak isteyenler, toplam sepet tutarını %30 ile çarpabilir. Yani, 3000 TL'lik ürün alıyorsanız 900 TL'lik bir gümrük vergisi ödemek zorundasınız. Matematiksel olarak ifade etmek gerekirse:

3000 * 0,3 = 900 TL

3000 + 900 = 3900 TL

Sepet tutarınızı %30 ile çarpıp çıkan sonucu sepet tutarınız ile topluyorsunuz.

temu gümrük vergisi hesaplama

Temu Türkiye 3000 TL Kupon Kodu

Temu, Türkiye'deki kullanıcılarına özel 3000 TL değerinde kupon dağıtıyor. Kuponu almak için https://temu.to/m/uljltydua8f linkine tıklayabilirsiniz veya acq676405 kodunu kullanabilirsiniz. Tabi ki linkten daha kolay olacaktır. Linke tıkladığınız zaman Temu'nun websitesine gideceksiniz oradan da kuponu almak için sizi uygulamayı indirmeye yönlendirecek. Uygulamayı indirdikten sonra kuponunuzu alıp gönül rahatlığıyla harcama yapabilirsiniz.

Temu Fiyat Düzenleme

Temu'dan alışveriş yaptıktan sonra bir ürünün fiyatı düşerse, düşen tutar kadar iade alabiliyorsunuz. Bunu şu adımları takip ederek yapabilirsiniz:

  1. Profiliniz
  2. Siparişleriniz
  3. İlgili siparişinize tıklayın
  4. Fiyat Düzenleme'ye tıklayın

Bu şekilde, düşen tutar hesabınıza kredi olarak yatırılacak ve gelecek siparişlerinizde kullanabileceksiniz.


Kaynak: Haber Merkezi

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BENZER HABERLER

X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English