Son Dakika Haberler

Şehirlerarası Nakliyat

 
Şehirler arası Nakliyat firması olarak hizmet verdiğimiz bu sektörde yılların vermiş olduğu tecrübe ve güven ile hatırı sayılır bir konumda yer almaktayız.

Firmamız uzun yıllar boyunca kaliteyi ön planda tutarak müşterilerimizin taşımada ilk sıradaki tercihidir. Öncelikle müşterilerimize Şehirlerarası Nakliyat kurumsal yapıda bir firmanın nasıl taşınma yapacağından bahsetmek gerekir,taşınmaya karar verildiği zaman firmamızın 7/24 hizmet veren çağrı merkezi ile iletişime geçip görüşme yapılmalı ön talep olarak şirket yetkili ekspertizi istenmeli müşterimizin uygun olduğu gün ve saatte randevu programı oluşturulmalıdır.Bu aşamadan sonra yetkili ekspertizimiz taşınacak eşyanın çokluğu hassasiyeti detay özellikleri evin lokasyonu nasıl bir taşınma tekniği olacağını kullanılacak malzeme çeşitliliği araç büyüklüğü taşımada görevli personel durumu ve benzeri ayrıntılar la birlikte müşterimizin aklına takılan her türlü soruyu birebir netleştirip ve fiyat belirleme konusun dada ortak bir karar vereceklerdir.Ve taşınma günü önceden sağlıklı tüm teknik hazırlıklar yapıldığı için asla çirkin sürprizler kötü niyetli yaklaşımlar  engellenmektedir.Sektörde bu tarz art niyetli firmalar illaki mevcut  müşterileri yanıltarak bir kereden bir şey olmaz illaki dediğimizi yaptırırız nasılsa zorda kaldı taşınmak için bize mecbur  düşüncesi ile davrandıkları için haklı olarak müşterilerin güveni zedeleniyor ve bizler gibi kurumsal bilinçli dürüst çalışan firmalarında isimleri lekeleniyor firmamıza karşı yaklaşımları da tereddüt içinde oluyor.

Bu nedenle ki saygıdeğer müşterilerimiz seçtikleri nakliye firmalarını çok iyi araştırıp gerekli bu hizmeti yapmak için gerekli olan tüm yasal ticari belgelerini inceleyip firmayı yerinde ziyaret edip her konudan emin olmalı ve akıllarında soru işareti kalmamalıdır.
 
Şehirlerarası Nakliyat firmamız tüm Türkiye çapında geniş araç filosu irtibat büroları ve gelişmiş iletişim ağı ile kuşaklar boyu bu sektörde haklı olarak lider konumunda hizmet vermektedir.
Firmamızın verdiği hizmetler arasında Şehirler arası Nakliyat Şehir içi komple ev ofis  villa parça eşya taşımacılığı ve muhtelif eşyaları depolama sistemi olan detaylı hizmetlerde bünyesinde mevcuttur. Şehirler arası Nakliyat kurumsal nakliyat yapan firmamız yasalar gereği bulundurması gereken yetki belgeleri ile ve taşıdığı tescilli unvanın marka değerini saygınlığını hep zirvede tutarak müşterilerimize güvenli bir ortam sunmaktadır.
Kaliteli geçmişe sahip taşıma firması yapacağı tüm Türkiye çapındaki nakliye hizmetlerinde üstlenmiş olduğu büyük sorumluluğu tabi ki tecrübe ile sağladığı alt yapısı gerek idari kadro ve gerekse sahada çalışan personelinin tecrübesi ile pekiştirmektedir.
Bu nedenle de sektörün sayılı nakliye firmaları arasında en çok tercih edilen firma olmanın haklı gururunu taşımaktayız.

kaynakça: https://www.tuzcuoglunakliye.com.tr/sehirler-arasi-nakliyat/
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BENZER HABERLER

X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”