Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Reddit Anket Oyu Arttırmanın 8 Temel Yolu

Reddit Anket Oyu Arttırmanın 8 Temel Yolu

 

Reddit'te bir yorum veya gönderiye nasıl oy verilir? Yorumun sol tarafındaki "iki artı" işaretine tıklayarak yapılır. Anket oyları, içeriğin popülerliğini ve görünürlüğünü artırır, topluluk desteğini yansıtır.

Upvote’lerin nasıl çalıştığının arkasındaki matematik hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız aşaya göz atmanızı öneririm. Reddit'te gerçekten viral olmak istiyorsanız, bilmeniz gereken birkaç püf noktası var!

1. Yüksek Etkileşimli İçerik Yarat

Reddit'te fark edilmek için bir gönderi veya yorumun gerçekten yüksek etkileşim alması gerekir. Birçok kullanıcının gönderinize katılması ve böylece içeriği oy vermesi anlamına gelir. Gönderi ve yorumların sadece bir arkadaş çevresiyle sınırlı olduğu diğer sosyal medya platformlarının aksine, Reddit'teki olasılıklar sınırsızdır. Eğer içeriğiniz okunmaya, izlenmeye veya yorum yapmaya değer ise, o zaman kesinlikle bir alt dizindeki diğer gönderilerin ve hatta Reddit'in kendisinin üstünde yer alacaksınız.

2. Organik İçerikle Bağ Kur

İlki, insanların bağ kurduğu ve sempatilerini ve özellikle değerli oylarını kesinlikle aldığı inkar edilemez bir içerik oluşturmaktır. Bu yöntem organiktir. Başarısı çok zordur. Bildiğimiz gibi Reddit topluluklardan oluşur ve bu nedenle bir noktada gönderinize karışık bir tepki alacaksınız. Aşağı oy almak kaçınılmazdır.

Viral bir gönderi oluşturmanın çok zor olduğu gerçeği ve içeriğinizden çok sayıda izleyicinin memnun kalması nadiren gerçekleşir.

3. Reddit Anket Oyu Satın Al

Yüksek etkileşim ve sıralama elde etmek için köklü Juntire’den Reddit anket oyları satın almak güvenli bir yöntemdir.

%20 ek hediyeli Reddit upvote paketleri gönderilerinizi ön plana çıkarır.

Şifresiz paketler, içeriğinizin daha fazla kullanıcı tarafından görülmesine ve etkileşim almasına yardımcı olabilir.

4. Zamanlamayı Doğru Ayarla

Gönderinizin veya yorumunuzun daha fazla görünürlük kazanması için, Reddit'in en yoğun olduğu saatlerde paylaşım yapın.

Genellikle, ABD merkezli bir kullanıcı kitlesi düşünüldüğünde, sabah saatleri ve iş çıkış saatleri (ABD saat dilimleri göz önünde bulundurularak) en yoğun zamanlardır.

Bu zamanlarda yapılan paylaşımlar, daha fazla kişi tarafından görülme şansına sahiptir.

2024 Reddit Kullanıcı İstatistikleri İçin Tıklayınız.

5. Etkileşime Açık OlGönderinizle veya yorumunuzla ilgili aldığınız geri bildirimlere cevap verin.

Etkileşim, Reddit topluluğunda çok önemlidir ve diğer kullanıcılarla etkileşime girmek, gönderinizin daha fazla kişi tarafından fark edilmesine yardımcı olabilir.

Gönderinizle ilgili soruları yanıtlamak veya konuşmaya katılmak, içeriğinizin değerini artırabilir.

6. Niş Toplulukları Hedefle

Genel subredditlerde rekabet çok yüksek olabilir. Daha niş, özelleşmiş topluluklarda paylaşım yapmak, içeriğinizin doğru kitle tarafından görülmesini sağlayabilir.

Niş topluluklar genellikle daha az üyeye sahip olsa da, içeriğinize ilgi duyan ve yukarı oy verme olasılığı daha yüksek bir kitleye ulaşabilirsiniz.

7. Başlığına Dikkat Et

Gönderinizin başlığı, kullanıcıların ilgisini çekmek için çok önemlidir. İlgi çekici, merak uyandıran ve içeriğin özünü yansıtan başlıklar kullanın.

Başlığınız, potansiyel okuyucuların gönderinize tıklamasını sağlayacak kadar çekici olmalıdır.

8. Görsel İçeriği Kullan

Görseller, metin tabanlı gönderilere göre genellikle daha fazla dikkat çeker. İlgili ve yüksek kaliteli görseller veya videolar eklemek, gönderinizin dikkat çekiciliğini artırabilir.

Görselinizin subreddit kurallarına uygun olduğundan emin olun.


Kaynak: Bülten

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English