Son Dakika Haberler

Profesyonel Eşya Depolama Şirketleri

Kişiye ve işletmelere özel eşya depolama hizmetleri, günümüzde oldukça popülerdir ve ihtiyaca binaen elzem durumlarda çok kolaylık sunmaktadır. Ev ve ofislerde taşınma, tadilat ve lokasyon değişikliği gibi durumlarda çoğu zaman eşyaları muhafaza etmek bir hayli zorluklar yaratabilmektedir. Hal böyle olunca eşyaları depolamak için özel bir depo alanlarının oluşturulması kişilere ve işletmelere büyük konfor sunmaktadır.

 

Tek veya daha çok sayıda ve büyük hacimli eşyaların geçici ya da uzun süre depolanması için kurumsal depolama şirketleri ile çalışabilirsiniz. 1956 yılından bu yana başarılı şekilde eşya depolama, ofis ve ev depolama hizmetleri sunan DEPOLA firmamız, sektörde güçlü referanslara imza atmıştır. Şirketimiz ile iletişime geçerek dilediğiniz süre boyunca ev eşyası depolama hizmeti alabilir, ofisinizdeki fazla eşyaları atmak istemiyorsanız depomuzda muhafaza edebilirsiniz. K3 yetki belgesine sahip olan DEPOLA, güvenilir ve kaliteli bir nakliye ve depolama hizmeti sunmaktadır.

 

Profesyonel Depolama Nasıl Yapılmaktadır?

 

Profesyonel ev depolama hizmeti hem kişiler için hem de işletmeler için fazla eşyaları muhafaza etme konusunda pratik çözümler sunmaktadır. Ev veya ofislerde artan eşya fazlalığı nedeniyle zaman zaman eşyaları muhafaza etmek zor olabilir. Evinize yeni eşyalar aldığınızda diğer eşyaları satmak veya atmak ilk anda tercih edeceğiniz bir durum olmayabilir. Diğer bir taraftan aynı durum ofisler için de geçerlidir diyebiliriz. Çok sayıda dosya ve evrakların birikmesi ofisteki kullanım alanlarınızı daraltabilir.

 

Ev ve ofislerde yaşam ve çalışma alanlarınızı daraltmadan, eşyalarınızı atmadan farklı bir çözüm yolu arıyorsanız, eşya depolama hizmetleri tam olarak ihtiyacınıza yönelik olacaktır. Peki profesyonel bir depolama hizmetinde neler yapılmaktadır, kısaca buna değinelim.

  • Profesyonel ve kaliteli eşya depolama hizmeti ev ve ofis eşyalarının zarar görmeden depolanmasını sağlar. Ayrıca depodaki eşyalara istediğinizde de hemen ulaşabilirsiniz.
  • Depolama şirketinden alacağınız profesyonel hizmette eşyaların maddi karşılığını belirleyen bir eşya ekspertiz işlemi yapılmaktadır. Envanter raporu ile hassas paketleme, hava koşullarına özel olarak dikkat edilmesi gibi birtakım hususlar belirlenir. Buna göre de depolarda eşyalar paketli şekilde saklanır.
  • Küçük dolaplardan büyük ve geniş alana sahip olan çok çeşitli depolar mevcuttur. Ev ve ofis eşyalarınız bu alanlarda etkin şekilde muhafaza edilir.
  • Elektronik cihazlar, mobilya, kıymetli evrak, belge ve dosyalardan sanat eserlerine kadar her türlü ev ve ofis eşyası güvenle saklanmaktadır.
  • Eşyalarınız sigortalanarak olası bir hırsızlık, kaza, hasar ya da doğal afet gibi durumlarda tarafınızın zararı karşılanmaktadır.
  • Esnek depolama paketleri sunularak kısa veya uzun dönemde eşyalarınızı depolarda saklayabilirsiniz. Depoya giden eşyalarınızı dilerseniz adresinizden nakliye edilmesini de isteyebilirsiniz.
  • Hijyenik ve steril koşullarda her daim güvenli ve sistemli olan depo alanlarında eşyalarınız 7/24 güvenlik kamerası ve alarm sistemi ile korunmaktadır. İklim koşullarına uygun depo odaları elektronik aletlerden bir mobilyaya kadar her türdeki eşyanın güvenle muhafaza edilmesi için özenle dizayn edilmiştir.

 

Profesyonel Ofis Eşyası Depolama

 

Kiralık eşya depolama hizmetleri sayesinde evinizde ya da iş yerinizde yer açmak istediğiniz zaman hemen bir çözüm yolu üretilmiş olur. Tek oda veya 5-6 oda hacmindeki çok sayıda eşyanız için küçük ya da büyük bir depo odası kiralayabilirsiniz.

 

Seyahat, tadilat, yer değişikliği gibi sebeplerle evinizden uzak geçireceğiniz sürelerde eşyalarınızı hırsızlıktan korumak için depolama hizmeti alabilirsiniz. Taşınma ve depolama süreçlerinin tamamı işinde uzman bir paketleme ve nakliye firması ile oldukça kolay hale gelmektedir.

 

En İyi Depolama Hizmetleri

 

İstanbul eşya depolama hizmetleri için DEPOLA.COM.TR olarak Anadolu ve Avrupa Yakası’nda depolama alanları sunmaktayız. İstanbul’un tüm ilçelerinde nakliye, paketleme ve depolama hizmetleri vermekteyiz. Firmamızda görev alan personellerimiz sizler için güvenlikli, yüksek korunaklı ve hijyenik koşullarla donatılmış depolama alanlarımızda her türlü önlemi alarak 7/24 kesintisiz hizmet sunmaktadır.

 

En iyi depolama şirketleri arasında yer alan DEPOLA ailesi, nakliye, paketleme, depolama ve adrese teslim etme gibi tüm süreçlere ek olarak ekspertiz ve sigortalama hizmetlerini de bünyesine dahil ederek sizlere detaylı bir hizmet sunmaktadır. DEPOLA, ev eşyası depolama süreçlerinde kırılma, dökülme ya da kaybolma durumlarında barkotlama ve sigortalama hizmeti de vererek güvenilir bir firma olma yolunda her daim başarılara imza atmıştır.

 

Güvenli ve Sigortalı Depolama Süreçleri

 

İstanbul’da her iki yakada ve tüm ilçelerde kesintisiz hizmet sunan DEPOLA ekipleri, sigortalı ve yasal çerçevede güvenli olan depolama şirketleri arasında güçlü referanslar kazanmaya devam etmektedir. Sigortalı depolama hizmetleri, ev, ofis ve ticari alan eşyaları için güvenilir bir portföy oluşturmaya destek olmaktadır.

 

Kişiler ve işletmeler için sunulan kiralık odalı sistem depolama hizmetleri esnek depolama seçenekleri ile arşiv belgeleri, kıymetli evraklar, kitaplıklar, dolaplar, elektronik eşyalar, ofis mobilyaları, masalar, sandalyeler, buzdolabı gibi çeşitli türdeki ev ve ofis eşyasını muhafaza etmek için pratik, güvenilir çözümler sunmaktadır.


Kaynak: Bülten

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”