Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Pırlanta Temizliği Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Pırlanta Temizliği Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Pırlanta yüzük, tektaş yüzük başta olmak üzere pek çok pırlanta mücevher modeli; kullanım nedeniyle kirlenebilir ya da lekeler meydana gelebilir. Düzenli olarak pırlanta bakım ve temizliğinin yapılması, ilk günkü gibi ışıldayan pırlantalara ulaşılmasını sağlar. Bu nedenledir ki pırlanta mücevher modellerinde bakım ve temizlik uygulamaları oldukça önemlidir. Peki ama pırlanta temizliği yaparken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

Pırlanta Temizliği Nasıl Yapılır?

Pırlanta temizliği, genellikle içerisinde kimyasal bulunmayan deterjanlar kullanılarak yapılır. Yumuşak bir bez ve ılık su, temizliğin son derece incelikli bir şekilde yapılmasını sağlar. Evde pırlanta temizliği adına ılık suyun içerisine biraz deterjan ekleyin. Ardından pırlanta mücevherinizi suyun içerisine koyun. Temiz bir bez yardımıyla pırlantanın üzerindeki lekeleri giderin. Ardından pırlanta mücevherinizi durulayın ve kurulama çalışmalarıyla işlemleri tamamlayın. Bu yöntem ile pırlanta mücevherinizin lekelerini giderebilirsiniz.

Pırlanta Temizliği Yaparken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Beştaş yüzük, baget yüzük ve pırlanta bileklik olmak üzere pek çok mücevher modelinde bakım ve temizlik uygulamalarında bulunurken şu hususlara dikkat etmeniz son derece önemlidir:

·         Pırlanta mücevherlerinizi muhafaza ederken aynı kutuya koymayın. Bir arada olmaları, çizilmelerin sebebiyet verebilir.

·         Kesinlikle kimyasal içerikli temizlik ürünlerinden uzak durun.

·         Uzman desteği talep edin.

Pırlanta mücevher konusunda uzmanlaşan Craft Pırlanta, sahip olduğunuz pırlanta mücevher modellerini son derece profesyonel bir şekilde temizler ve bakım çalışmalarını yapar. Bu nedenle güvenilir destek için Craft Pırlanta’nın uzmanlığından faydalanabilirsiniz.

Craft Pırlanta: Estetik ve Zarif Pırlantalar Sizlerle

Pırlanta mücevher modelleri, kullanıma bağlı olarak lekelenebildiği için düzenli bir şekilde bakım uygulamalarında bulunmak, pırlantanın ömrünü uzatır. Bu konuda uzman desteğinde bulunan Craft Pırlanta, çok özel tasarımlarınızın ilk günkü gibi ışıldamasını sağlar. Pırlanta konusunda uzman çalışanlarca gerçekleştirilen bakım uygulamaları son derece profesyonel adımları barındırır.

Pırlanta kolye ve tamtur yüzük ile altın mücevher modelleri konusunda zengin bir çeşitliliğe sahip olan Craft Pırlanta koleksiyonlarını inceleyebilirsiniz. Tarzınızla uyumlu tasarımlar arasından arzu ettiklerinizi tercih ederek çok özel fiyatlar ve güvenilir ödeme yöntemleriyle satın alma işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Yenilikçi tasarımlarıyla Craft Pırlanta, her zaman sizlerle birlikte!


Kaynak: Bülten

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English