Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Logolu Baskılı Promosyon Ürünü Nedir? Avantajları Nelerdir?

Logolu Baskılı Promosyon Ürünü Nedir? Avantajları Nelerdir?

İşletmelerin tanıtım stratejilerinde önemli rol üstlenen logolu baskılı promosyon ürünleri, iş yaşamında oldukça ön planda! Çünkü bu ürünler, markanın logosunu ve mesajını günlük kullanıma uygun nesneler üzerinde taşır. Yani, markanın görünürlüğünü artırır ve potansiyel müşterilerle sürekli bir temas sağlar. Peki, logolu baskılı promosyon ürünleri bunun dışında ne gibi avantajlar sunar? Gelin, incelemeye başlayalım!

Logolu Baskılı Promosyon Ürünleri

Firmanızın tanıtımını yapmanıza imkan tanıyan logolu baskılı promosyon ürünleri, müşteri sadakatini artırmak için oldukça etkili! Bu ürünleri değerlendirerek etkinlikler, fuarlar ve iş toplantıları gibi çeşitli ortamlarda markanızı en etkili şekilde tanıtmanız mümkün olabilir. Bu noktada GİMEL markası, logolu promosyon powerbank, tişört, ajanda ve çanta gibi geniş bir ürün yelpazesine sahip! Öne çıkan kaliteli ürünler, müşterilerin zihninde olumlu bir izlenim bırakır ve markanızın akılda kalmasını olmasını kolaylaştırır. Hadi, siz de işletmenizi ön planda tutmak için GİMEL'in özelleştirilebilir promosyon ürünlerinden yararlanmaya bugün başlayın!

Logolu Promosyon Ürünü Avantajları Nelerdir?

İşletmelerin pazarlama hedeflerine ulaşmasını sağlayan logolu promosyon ürünleri, düşük maliyetli bir strateji sunar. Potansiyel müşterilerin zihninde olumlu etki doğurur ve markanın her an akılda kalmasını mümkün kılar. Hatta yapılan bir araştırma, promosyon ürünleri alan müşterilerin %51’i, gelecekte o şirketle iş yapma olasılıklarının arttığını söylemekte! Peki, logolu promosyon ürünleri ile ilgili başka hangi avantajlardan söz edebiliriz? Gelin, listemize bir göz atalım!

1.Kartvizitten Daha Etkili

Logolu promosyon ürünleri, kartvizitlerden daha uzun süre saklanır ve müşteriler üzerinde daha kalıcı bir izlenim bırakır. BPMA araştırmasına göre, müşteriler bu ürünleri ortalama 8 ay boyunca ellerinde tutar.

2.Rakipler Arasında Fark Yaratır

Kişiye özel promosyon ürünleri, işletmenizi rakiplerinizden ayırır ve öne çıkmanızı sağlar. ASI'nin Küresel Reklam İzlenimleri Çalışması'na göre, promosyon ürünleri, markanızı farklılaştırmanın en etkili yollarından biri!

3.Yüksek Görünürlük ve Düşük Maliyet

Promosyon ürünleri, gösterim başına en düşük maliyete sahip reklam araçları arasında! PPAI'ye göre, bu ürünler, marka mesajınızı potansiyel müşterilere etkili bir şekilde iletmek için ekonomik bir seçenek sunar.

4.Potansiyel Müşteri ve Satış Artışı

Müşteri sadakatini artıran logolu promosyon ürünleri, yeni potansiyel müşteriler kazanmanızı da destekler. Promosyon ürünleri alanların %85’i, bu ürünleri sunan şirketle iş yapmaktadır.

5.Kalıcı Bir İzlenim

Logolu her bir ürün, işletmenizin adını en iyi şekilde duyurur ve akıllarda çok uzun süre yer edinir. BPMA'ya göre, promosyon ürünleri alanların büyük bir çoğunluğu, bu ürünleri yıllarca saklamaktadır.

Gimel Logolu Baskılı Promosyon Ürünleri

İşletmenizin adını duyurmanın en etkili yollarından biri, logolu baskılı promosyon ürünlerini değerlendirmek! GİMEL ailesi, bu alanda sunduğu yenilikçi ve kaliteli ürünlerle markanızı ön plana çıkarıyor. Müşterilerinizin günlük hayatında sürekli olarak kullanabileceği GİMEL'in logolu promosyon ürünleri, markanızın akılda kalıcılığını büyük oranda artırır. Firmanıza pek çok avantajı getirebilecek promosyon ürünlerin şık ve işlevsel tasarımları sayesinde, markanızın görünürlüğü her an artmaya devam eder. Bu ürünler, markanızla müşterileriniz arasında güçlü bir bağ kurulmasına katkıda bulunur.

GİMEL, ürünlerinde sadece yüksek kaliteli malzemeler kullanarak, uzun ömürlü ve dayanıklı promosyon çözümleri sunar. Ürünlerin uzun süre kullanılabilir olması, marka adını müşterilerinizin zihinlerinde sürekli taze tutar. GİMEL’in promosyon ürünleri, geniş bir kitleye, ulaşmanızı mümkün hale getirir. Promosyon ürünlerinizle markanızı rakiplerinizden ayırmak ve kalıcı bir izlenim bırakmak istiyorsanız, şimdi GİMEL ailesi ile tanışın!


Kaynak: Bülten

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BENZER HABERLER

X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”