Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Konyalılar ŞOK’ta şoke eden fırsatlarını kaçırmayın! Pek çok üründe devasa indirimler: Terlik 19,95, defter 49,95 TL

ŞOK, Ekim ayının son günlerinde müşterilerine sunduğu aktüel ürünler kataloğunu yayınladı. ŞOK’ta 28 Ekim ile 31 Ekim tarihleri arasında geçerli olacak katalogda ev tekstilinden beyaz eşyaya, mutfak eşyalarından elektronik ürünlere kadar birçok ürün indirimli fiyatlarla satışa sunuluyor.

Konyalılar ŞOK’ta şoke eden fırsatlarını kaçırmayın! Pek çok üründe devasa indirimler: Terlik 19,95, defter 49,95 TL
ŞOK’ta bu hafta sonu kaçırılmayacak fırsatlar var. Ev tekstili ürünleri arasında fitilli halı, pamuklu çift ve tek kişilik battaniye, kışlık terlik gibi ürünler uygun fiyatlarla dikkat çekiyor.
Ayrıca mutfak eşyalarında ise mutfak masası ve sandalye, köşe koltuk takımı, çalışma odası sandalyesi gibi ürünler peşin fiyatına 6 taksitle ve ücretsiz kargo ile teslim ediliyor. Şimdi ŞOK’un 28 Ekim ile 31 Ekim tarihleri arasında geçerli olacak indirimlerinin detaylarına bakalım.

ŞOK’TA DİKKAT ÇEKİCİ İNDİRİMLER

ŞOK’ta bu hafta sonu geçerli olacak aktüel ürünler herkesin dikkatini çekecek gibi. Örneğin ŞOK’ta fitilli halı 99,90 TL, pamuklu çift kişilik battaniye 79,90 TL, pamuklu tek kişilik battaniye 59,90 TL, kışlık terlik 19,95 TL’den satılıyor. Mutfak masası ve 4 adet sandalye 4499 TL, köşe koltuk takımı 6149 TL, çalışma odası sandalyesi 879 TL’den alıcı buluyor.
Beyaz eşya ve elektronik ürünlerde de indirimli fiyatlar mevcut. Çamaşır makinesi, buzdolabı, klima ve bulaşık makinesi gibi ürünler de peşin fiyatına 6 taksitle ve ücretsiz kargo ile teslim ediliyor. Çamaşır makinesi 3999 TL, buzdolabı 4999 TL, klima 3999 TL, bulaşık makinesi 3999 TL’den satışa sunuluyor.

şok market
ŞOK 28-31 EKİM İNDİRİMLİ ÜRÜNLER LİSTESİ

Fitilli Halı 120x180 cm 399 TL
Fitilli Halı 80x150 cm 269 TL
Pamuklu Çift Kişilik Battaniye 185 TL
Pamuklu Tek Kişilik Battaniye 165 TL
Kadın Kışlık Terlik 37,95 TL
Kadın Ultrasoft Ev Botu 99,95 TL

şok market aktüel
GoKidy Melisa'nın Mutfak Seti 179 TL
GoKidy Melisa Bebek ve Atlı Safari Seti 149 TL
GoKidy Melisanın Bisikleti 119 TL
GoKidy Harç Kamyonu / Damperli Kamyon 79,95 TL
GoKidy Çek-Bırak Metal Arabalar 69,95 TL
Sürpriz Yumurta Dinazorlar 24,95 TL
şok market aktüel
Kurbağa Top Yakalama Oyunu 4'lü 199 TL
Kidzy Oyun Hamuru Setleri 49,95 TL
NERF Elite 2.0 Tetrad 299 TL
Ülker Kakaolu Kremalı Bisküvi 8'li 28 TL (25 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir)
Sprite Şekersiz 4x1 Litre 65 TL (25 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir)
Molped Supernight Gece Hijyenik Ped 16'lı 44 TL (25 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir)

şok market aktüel

Kaynak: Bülten

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BENZER HABERLER

X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English