Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Konya’da çekilmişti! Serinin devam filmi ne zaman çıkacak?

Film serisinin son halkası olarak beklenen Dağ 3 için heyecan dorukta. Yönetmen Alper Çağlar, seriyi Dağ 3 filmi ile sonlandırmayı ve galasını 29 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirmeyi planladığını açıklamıştı. Ancak bu tarih geldiğinde gala yapılmadı. Peki, Dağ 3 filmi ne zaman izleyiciyle buluşacak? Dağ 3 filmi çekildi mi ve vizyon tarihi belli oldu mu?

Konya’da çekilmişti! Serinin devam filmi ne zaman çıkacak?

Dağ 3 filminin vizyon tarihi, serinin sıkı takipçileri tarafından büyük bir merakla bekleniyor. İlki 16 Kasım 2012, ikincisi ise 4 Kasım 2016 tarihinde gösterime giren Dağ serisinin üçüncü filmi için geri sayım devam ediyor. Peki, Dağ 3 filmi ne zaman izleyiciyle buluşacak? Çekimler tamamlandı mı ve vizyon tarihi açıklandı mı? Bu soruların yanıtları heyecanla bekleniyor.

Dağ film serisinin yönetmeni Alper Çağlar, 2016 yılının sonlarında yaptığı bir açıklamada, Dağ 3'ün galasını 29 Ekim 2023 tarihinde yapmayı planladığını belirtmişti. Başrol oyuncusu Ufuk Bayraktar ile birlikte rol alan Çağlar Ertuğrul, Dağ 3'ün 2023 yılında çekileceğini ve filmin Cumhuriyet'in 100. yılına denk gelen 29 Ekim'de vizyona girmesini hedeflediklerini ifade etmişti. Ancak, filmle ilgili herhangi bir gelişme veya duyuru henüz paylaşılmadı.

GÖKTÜRK ÜÇLEMESİ GELİYOR

Öte yandan, Alper Çağlar yeni üçlemesi Göktürk için çalışmalara başladığını duyurmuştu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda;

 "Sonbahar İlk Göktürk'ün çekimleri başlamadan önce, bunca zaman filmin çetin yolunu gözleyen, ama en iyisi için sabırla bekleyen canım seyircime ufak bir hediye. Bu anıt gibi filmi yapmak ve beklemek kolay değil biliyorum, ve yol üzerinde birçok parazit veya inançsız bizi bırakacak, ama tünelin ucunda ışık var. Gelin şimdi yaşlı Alagar'ın ağzından, Bumin'i dinleyek..." ifadelerini kullandı. Göktürk üçlemesi, izleyiciler tarafından merakla bekleniyor ve büyük bir heyecanla takip ediliyor.

Dağ 2" filminin çekimleri Türkiye'nin farklı noktalarında gerçekleşti. Film Ankara, Konya ve Adana gibi şehirlerde gerçekleştirilmişti.


Kaynak: Haber Merkezi

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”