Son Dakika Haberler

Kaliteli Kolye Kutusu Modelleri

 

Pırlanta, yakut, zümrüt gibi değerli taşlarla süslenen kolyeler, göz alıcı bir etki yaratır. Güzelliklerinin yanı sıra, aşk, bağlılık ve sadakat gibi sembolik anlamları da ifade eder. Değerli kolyeleri korumak, düzenli olarak saklamak için kolye kutuları tercih edilir. Kolye kutularının sunduğu koruma, önemli bir faktördür. Kutu içinde bulunan iç sünger sayesinde, kolyeleri dış etkenlere karşı koruma altına alır.  Bir diğer özelliği ise taşınabilir yapıda olmasıdır. Güvenli olarak taşıma sağlar.

Genellikle kuyumcu sektöründe rağbet gören, firmanın tanıtımını yapmasına olanak sağlayan logo baskılı kolye kutusu tercih edilir. İsteğe göre kutu üzerine özel olarak tasarlanmış logo veya iletişim bilgileri basılır. Baskı işlemi gerçekleştirilirken, karton ve exclusive ışıklı serisi için varak baskı uygulanır. Klasik ışıklı serisi için de serigrafi baskı uygulanır. Logo baskılı kolye kutuları, profesyonel bir imaj yaratmak için sunulan etkili bir pazarlama aracıdır. Sadece satın alınan mücevheri muhafaza etmekle kalmaz aynı zamanda markanın kendini ifade etmesini ve kuyumcunun müşteri sadakatini kazanmasına yardımcı olur. Müşteriler için unutulmaz bir alışveriş deneyimi sağlayarak, kolyelerin özel olarak paketlenmesi, hediye olarak verilmesi durumlarında da estetik bir sunum sağlar.  Lüks ve şık görünümünden ödün vermez.

Çeşitli kolye kutusu serileri arasında kutu kapak kolye kutusu, çift kapaklı kolye kutusu, mıknatıslı kolye kutusu, klasik ışıklı kolye kutusu ve exclusive ışıklı kolye kutusu yer alır. Kutu kapak kolye kutusu, tek bir kapakla kapanır ve açılır. Bu da kolyeyi güvenli bir şekilde saklamak için yeterli olur. Klasik yapısı, kolyenin öne çıkmasına olanak tanır. Şık ve zarif görünümü ile dikkatleri üzerine çeken çift kapaklı kolye kutusu, kolyelerinizi güvenli ve şık bir şekilde saklamanız için mükemmel bir seçenektir. Popüler karton kutu serisi arasında yer alan mıknatıslı kolye kutusu, mıknatıslarla çevrili özel bir yapıya sahiptir. Mıknatısın sihirli dokunuşu, estetik bir tarzda açılıp kapanmasını sağlar. Klasik ışıklı kolye kutusu, kıymetli kolyelerin değerini vurgular. Kutu içinde yer alan led ışık sistemi sayesinde, kolyelerin üzerine doğrudan bir ışık düşer. Kolyelerin tüm detaylarını parlatarak, göz alıcı bir görünüme sahip olmasını sağlar.  Uzun yıllar boyunca dayanıklılık gösteren pil ömrü sayesinde herhangi bir sorun yaşamazsınız. Her bir detayın özenle tasarlanarak sunulduğu exclusive ışıklı kolye kutusu, her bir taşın parıltısını vurgulayarak gösterişi yansıtır.

Kutularımız; ithal mukavva üzerine dokulu kâğıt kaplaması ile yapılır. Kolyelerin hasar görmelerini engellemek için kutu içinde yumuşak iç sünger bulunur. 2 cm yüksekliğinde, sünger yoğunluğu 22-26 dens aralığındadır. Karton kutularımız için sünger üzerinde kolye kesiklerinin yanı sıra, küpe ve yüzük mücevherleriniz için de kesikler mevcuttur. Çok amaçlı kullanım için uygundur.  

Vompack, müşteri memnuniyetini ve üst düzey kalite standartlarını ön planda tutarak, benzersiz kutular sunmayı hedefler.  Her bir kolye kutusu, büyük bir titizlikle üretim aşamasından geçer. Müşterilerimizin taleplerini dikkate alarak, özel tasarım ve ölçü imkânı sunuyoruz. Müşterilerimizin markalarını ve ürünlerini en iyi şekilde temsil etmelerini sağlamak için özenle tasarlanmış kutular sunmaktayız. Her müşterimiz bizim için özeldir. Her anınızı mükemmel kılmak için buradayız!

Estetik ve kalite ile bütünleşmiş toptan kolye kutuları ile ilgili bilgi almak için https://www.vompack.com/kolye-kutusu web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.


Kaynak: Bülten

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English