Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

İzmir'den Erbil Havalimanı'na Zemin Boyası Projesi

İzmir’den Erbil Havalimanı’na Zemin Boyası Projesi

İzmir merkezli Dryfix firmasının ürettiği Traffic Paint sayesinde Erbil Havalimanı'nın zeminleri, daha uzun ömürlü ve şık bir hale geldi.

İzmir merkezli yenilikçi boya ve yalıtım çözümleri sunan Dryfix, Erbil Havalimanı'nda gerçekleştirdiği başarılı zemin boyası yenileme projesiyle sektöre damgasını vurdu. Üstün ürün kalitesiyle uluslararası arenada öne çıkan Dryfix, Irak pazarında büyümeye devam ediyor.

Dryfix Satış Müdürü Erhan Erbek, Irak'taki büyük ölçekli proje ile ilgili olarak, "Bu proje, Dryfix için bir dönüm noktası oldu. Yaklaşık 6 ay süren yoğun bir çalışma sonucunda, uluslararası arenada güçlü rakiplerimizi geride bırakarak bu önemli başarıya imza attık. Ülkemizin ihracatına önemli bir katkı sağladığımız için gurur duyuyoruz. Özellikle ARGE ekibimizin geliştirdiği yenilikçi zemin boyası çözümleri, bu projede büyük bir rol oynadı. Irak pazarının zorlu koşullarına uygun, yüksek performanslı ürünlerimizle müşterilerimizin beklentilerini aştık. Bu proje, Dryfix'in hem bölgesel hem de küresel pazardaki büyüme hedeflerine ulaşmada önemli bir adım olacaktır." şeklinde konuştu. Proje kapsamında, Irak'taki büyük bir alışveriş merkezinde toplam 50.000 metrekarelik alanda Dryfix zemin boyaları kullanıldı. Bu sayede, hem görsel olarak etkileyici hem de dayanıklı bir zemin elde edildi. Dryfix, bu proje ile birlikte Irak pazarında önemli bir pazar payına ulaşarak, bölgedeki lider konumunu daha da güçlendirmeyi hedefliyor.

Yerli üretimle kaliteyi kanıtladık

Uluslararası bir satış başarısı olarak değerlendirdiğimiz bu proje, aslında ülkemizin ve şirketimizin yüz akı oldu. Fransız şirketin daha önce yaşadığı kötü deneyim, Türk ürünlerine yönelik ciddi güven sorunlarına yol açmıştı. Projenin gecikmesine, ek maliyetlere ve şirketin itibarına büyük zarar vermişti. Biz ise yoğun mesai ve titiz çalışmalarımızla bu olumsuz algıyı tersine çevirdik. Ürünlerimizi aylarca süren zorlu testlere tabi tutturduk ve rakip ürünlere göre çok daha üstün performans gösterdiğini kanıtladık. Bu başarı sadece bizim için değil, aynı zamanda Türk malının kalitesine olan güveni artırması açısından da büyük önem taşıyor. İzmir'de üretim yapan bir Türk firması olarak, hemşerimiz olan bir şirketin ülkemizi bu denli zor durumda bırakmasından büyük üzüntü duyduk. Ancak bu olumsuz deneyimi, ülkemizin potansiyelini tüm dünyaya göstererek bir başarı hikayesine dönüştürdük. Gelecekte de ülkemizi uluslararası arenada en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz.

Erbil Havalimanı'ndan sonra sıra Irak'ın yeni projelerinde!

Dryfix Genel Müdürü Erhan Erbek; "Erbil Havalimanı'ndaki başarılı projemizin ardından Irak pazarındaki büyümemiz hızla devam ediyor. Son olarak, 4 yeni ihale sürecinde yer alarak toplamda 50.000 m²'lik bir alana zemin kaplama çözümleri sunmayı hedefliyoruz. Şu anda numune ve fiyatlandırma aşamasında olan bu projeler için yoğun görüşmelerimiz sürüyor. Özellikle, Irak'ın zorlu iklim koşullarına dayanıklı ve uzun ömürlü olan Dryfix epoksi zemin kaplama sistemlerinin, bu yeni projelerde de tercih edilmesi için tüm çabamızı gösteriyoruz. Bu projelerin başarıyla sonuçlanmasıyla birlikte, hem Irak'taki hem de dünya genelindeki Dryfix referanslarımızı daha da güçlendireceğiz." diyerek büyümeye devam edeceklerini belirtti.

DRYFİX zemin boyası uzmanlığıyla Traffic Paint uygulamalarında mükemmel sonuçlar alıyor

Dryfix, geniş bayi ağıyla Türkiye'nin her köşesine ulaşan, online satışıyla da coğrafi sınırları aşan bir zemin kaplama çözümleri markasıdır.

Profesyonel sonuçlar için epoksi sistemler tercih edilirken, Traffic Paint, kullanıcı dostu yapısıyla herkesin kolaylıkla uygulayabileceği yenilikçi bir zemin boyasıdır. Traffic Paint, diğer zemin boyalarından farklı olarak, profesyonel bir görünüm elde etmek için özel beceriler gerektirmez. Ürünümüzü kullanarak siz de kendi zeminlerinizi kolayca yenileyebilir ve uzun ömürlü, dayanıklı bir yüzey elde edebilirsiniz. Ürünleri incelemek ve detaylı bilgi almak için Yapı101 online mağazaya göz atabilirsiniz.


Kaynak: Haber Merkezi

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BENZER HABERLER

X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”