Son Dakika Haberler

Instagramda Hashtaglerin Gücü

 
Yüzyıllardan beridir hiç bitmeyen geçmişimizi gösteren, ayna olan, geleceğe ışık tutan ve en önemlisi kanıt niteliği taşıyan yazı-yazmak şuan günümüzün de vazgeçilmez bir gerçeğidir. Büyüklerimizin,atalarımızın ''söz uçar,yazı kalır'' dediği devirleri ne kadar atlatmış olsak da,konuşarak telefonlarımız konuştuğumuzu dinleyerek yazarken ya da sesli video kayıtları atarken,ses kayıtları atarken yazının bir önemi kalmamış gibi hareket etmekteyiz fakat bu dünayadaki en önemli anlaşmalar,sözleşmeler hala daha belge,evrak üzerinden ıslak imzalı sayfalarla yapılmakta ve önemli mecralara da bu şekilde sunulmaktadır.

Bu sebeple hala daha yaşamakta olduğumuz bu teknoloji çağında okuduklarımızdan güçleniyor bazen de yazdıklarımızdan güç alıyoruz. Bunun yeri,dili,zamanı kalmamakla birlikte artık teknoloji çağının vazgeçilmez kaynaklarından biri haline gelen sosyal medyalarda da revaçta ve insanlara yön vermeye, ya da seslerini duyurmaya, bir ağ olmaya, öncü olmaya devam etmektedir. Böylesine önem arz eden durumlar bulunurken bunun da sosyal medyalarda süre gelen bir durum olmasını sağlamak ve insanların o çatı altında aradığını rahatça bulmak gibi bir yarar söz konusudur.

Nasıl hasta olduğumuzda hastaneye,hakkımızı aradığımızda adlileye evlenmek istediğimizde evlendirme dairesine gidiyorsak sosyal medyadaki kurum kuruluş ya da bir durumun konusu gibi belirtilen etiketler herkes tarafından bilinen ve kullanılan Hashtagler haline geldi. Bu hashtagler çok uzun zamanlar silinmeyecek ve tam bir havuz olacaktır. Milyarlarca insan o konuyla alakalı yazmak istediğinde örneğin #konu olarak belirtiyor, öncelikli olarak yazdıklarını daha sonra fotoğraf ve videolarını bu havuzda biriktiyor,ve bu havuzu tercih eden herkes de bu paylaşımlara kolayca ulaşabiliyordu. Böylesine büyük etiketleri güçlendirmek, sizi o havuzda daha bilinir ve belirgin kılacak olan sağlamlaştırma çalışmaları da tabii ki mevcut. Örneğin instagramda paylaştığınız bir hashtag instagram beğeni hilesiyle daha çok etkileşime girecek, beğenileri arttıkça dikkat çekecek ve ekstradan kitlenin dahil olmasına yol sağlayacaktır. Ya da instagram takipçi hilesi ile birlikte kendi takipçilerinizi güçlendirerek verdiğiniz güven imajıyla insanlar size ekstradan güven duyabilir ve duydukları güvenle sizi bu konularda kendilerine önderlik etmenizi sağlayabilirler.

Hem instagram takipçi hilesi hem de instagram beğeni hilesi kullanırsanız hiç düşünmeden istediğiniz mertebede yerinizi alır ve diğer kullanıcılardan çok daha hızlı büyürsünüz.
Sağlanılan bu olanaklar sizi böylesine her gün değişen, gelişen ve yenilenen platformlarda daima dinamik,güçlü kılacaktır. O yüzden sizler de hashtaglerinizi oluşturun ve gerisini instagram takipçi ve beğeni hilelerine bırakın.
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BENZER HABERLER

X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English