Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Günümüz Tasarımları İle Teknolojik Aletler

Günümüz Tasarımları İle Teknolojik Aletler

 

Teknolojik ürünler günümüzde oldukça yaygındır. Zamanla gelişen teknolojiler sayesinde ürünler de oldukça fazla kategorilere ayrılır. Bu tarz ürünler hem kadın hem de erkek kullanıcılara hitap eder. PS3 oyun deneyimi sayesinde oldukça yaygın üründür. PS3 kol ise oynamak için gerekli olan bir parçadır. Oyun oynama sırasında daha gerçekçi deneyim sağlamak için bluetooth hoparlör yer alır. Bluetooth hoparlör üretimi yapan birçok marka bulunur. Sony markası da bunlardan biri. Ön planda olan bir diğer ürün ise saç şekillendiriciler. Arzum saç şekillendiriciler kadın kullanıcılara hitap eder. Portatif tasarımı ile kolayca istediğiniz yere taşıyabilirsiniz. Bu ürünler hakkında bilgilere metin içerisinde bulmanız mümkündür.

 

Hoparlör Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Sony bluetooth hoparlörler son yılların en çok kullanılan teknolojik ürünleri arasında bulunur. Bu cihazları satın alırken bazı özelliklere dikkat etmek gerekir. Bunun nedeni olarak hoparlörün sahip olduğu performansı hiçbir zaman kaybetmemesi gösterilebilir. Hoparlörün tasarımlarının şık gözükmesine de satın alırken dikkat edilebilir. Taşınabilir şekilde üretilen bluetooth hoparlör sosyal aktiviteler sırasında kullanan kişinin yanında taşımasına yardımcı olur. Sony markasının ürettiği mini hoparlör de bu noktada tercih edilebilir. Taşınabilir hoparlör herhangi bir darbeye karşı dayanıklı olması da gerekir. Bluetooth hoparlör darbelere karşı dayanıklı malzemelerden üretildiği gibi soğuk hava koşullarında dayanması önem taşır. Ses kalitesi ise hoparlör seçerken dikkat edilmesi gerekenler listesinin en başında gelir. Extra Bass özelliği bulunan bluetooth hoparlör modelleri de bulunur. Bu cihazların pil ömrü de satın alırken dikkat edilmesi gereken noktalar arasında en önemliler arasında denilebilir. Pil ömrü ne kadar uzun olursa o kadar müzik dinlenebilir. Bluetooth bağlantısının yanı sıra AUX gibi ekstra bağlantı özellikleri olan hoparlör satın alınabilir.

 

Ps3 Kolu Tuş Düzeni Nasıl Ayarlanması Gerekir?

Ps3 kolu tuş düzeni, genellikle standart olarak belirlenmiştir ve birçok oyun bu varsayılan ayarlara dayanır. Ancak, bazı durumlarda oyuncular, oyun tarzlarına veya tercihlerine uyacak şekilde kumanda tuş düzenini özelleştirmek isteyebilirler. PS3'te kumanda tuş düzenini ayarlamak oldukça basittir ve kullanıcıların kendilerine en uygun düzeni seçmelerine olanak tanır. PS3 kolu tuş düzenini ayarlamak için, "Ayarlar" menüsüne gidip "Aksesuar Ayarları" bölümüne girmeniz gerekmektedir. Burada, "Kumanda Tuş Düzeni" veya benzeri bir seçenek bulunacaktır. Bu menüde, kumandanın tuşlarını özelleştirmek için çeşitli seçeneklere erişebilirsiniz. Örneğin, "X" tuşunu "O" tuşuyla değiştirebilir veya "R1" tuşunu "L1" tuşuyla değiştirebilirsiniz. Birçok oyunda, oyun içi ayarlardan da kumanda tuş düzenini özelleştirebilirsiniz. Oyun başladığında veya menü içinde, genellikle "Seçenekler" veya "Ayarlar" menüsünde "Kumanda Ayarları" veya benzer bir seçenek bulunacaktır. Bu seçenek, kumanda tuş düzenini değiştirmenize ve oyunu daha rahat oynamanıza olanak tanır.

Saç Şekillendiriciler

Saç bakımı pek çok insanın dikkat etmiş olduğu bir nokta olur. Saç bakımı, saçların görünüşüne etki eden bir detay olur. Saçlara verilen şekilde farklı görünümleri elde etmenizi sağlar. Hem saç bakımına hem de saç şekillendirmeye yönelik olarak üretilen onlarca ürün bulunur.

  • Saç şekillendirilmesinde kullanılan ürünler raflarda bulunan geniş yelpazeyle farklı ürünleri raflara sunar. Bu doğrultuda kullanıcıların kendi isteklerine göre hareket ederek dilediği gibi saç şekillendirici ürünü tercih edebilmesi mümkün olur.
  • Elektrikli ürünlerinde yer aldığı saç şekillendirici seçeneklerine Arzum sayesinde ulaşabilirsiniz. Arzum saç şekillendirici ürünleri raflarda yer alan geniş ürün yelpazesiyle kullanıcıların farklı kullanımlar elde edeceği ürünleri raflarda bulundurur.
  • Ürünler sahip oldukları tasarımdan, kullanım amaçlarına ve özelliklerine göre değişiklik gösterir.
  • Genel olarak elektrikli el aletleri olan bu ürünleri ihtiyaçlarınız doğrultusunda değerlendirebilirsiniz.
  • Saçlarınıza farklı görünümler kazandırabilecek ürünler sayesinde göz alıcı görünümlere kavuşabilirsiniz.

 

 


Kaynak: Bülten

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English